YRP İpekyolu Adayı Bilici Projelerini Anlatıyor

Siyaset 02.03.2024 - 19:06, Güncelleme: 02.03.2024 - 19:06
 

YRP İpekyolu Adayı Bilici Projelerini Anlatıyor

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatmaya devam ediyor.

31 Mart yerel seçimlerine adım, adım yaklaşırken, siyasetin nabzı gittikçe artmaya başlıyor. Yaptığı etkin saha çalışmaları ile tüm dikkatleri üzerine çeken Yeniden Refah Partisi (YRP) İpekyolu Belediye Başkan Adayı Eğitimci Yazar Mehmet Bilici esnaf ziyaretleri kapsamında açık oto pazarında vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında Van’ın en büyük ilçesi olan aynı zamanda en çok dertleri olan İpekyolu’nu şahlandıracak projelerim var “diyerek, ilçenin kalkınması için de ciddi iradeyi sizlerin tercih etmesiyle mümkün olur” dedi. Vatandaşların Başkan Adayı Bilici’ye karşı gösterdikleri teveccüh dikkatlerden kaçmazken, yapılacak olanseçimlerde Yeniden Refah Partisi’nden yana oy kullanacaklarını da dile getirdiler. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatmaya devam ediyor.

31 Mart yerel seçimlerine adım, adım yaklaşırken, siyasetin nabzı gittikçe artmaya başlıyor. Yaptığı etkin saha çalışmaları ile tüm dikkatleri üzerine çeken Yeniden Refah Partisi (YRP) İpekyolu Belediye Başkan Adayı Eğitimci Yazar Mehmet Bilici esnaf ziyaretleri kapsamında açık oto pazarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında Van’ın en büyük ilçesi olan aynı zamanda en çok dertleri olan İpekyolu’nu şahlandıracak projelerim var “diyerek, ilçenin kalkınması için de ciddi iradeyi sizlerin tercih etmesiyle mümkün olur” dedi.

Vatandaşların Başkan Adayı Bilici’ye karşı gösterdikleri teveccüh dikkatlerden kaçmazken, yapılacak olanseçimlerde Yeniden Refah Partisi’nden yana oy kullanacaklarını da dile getirdiler.

Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber