YRP Heyeti’nden Başkan Uğurlu'ya Ziyaret

Van Haber 05.02.2024 - 23:33, Güncelleme: 05.02.2024 - 23:33
 

YRP Heyeti’nden Başkan Uğurlu'ya Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu ve beraberindeki heyet ile birlikte Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu, beraberindeki Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Abdullah Sadıksoy, İpekyolu Belediye Başkan Adayı Eğitimci Yazar Mehmet Bilici ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu’yu ziyaret ettiler. YRP ziyaret heyetini Başkan Uğurlu ve yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette konuşan Başkan Şabu” Önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi olarak, son derece vicdanlı, bilgili, birikimli ve işin ehli dava arkadaşlarımızla Bismillah diyerek başladık. Van’ımızın sorun ve sıkıntıları artık can yakan durum haline geldi. Büyükşehir olmamıza rağmen büyük hizmetleri görmüş değiliz. Başta ilimiz olmak üzere tüm ilçe belediyeleri kazanarak, tarih yazacak hizmetlere imza atacağız” dedi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadıksoy burada yaptığı konuşmasında, “Van ilimiz tarım, hayvancılık, sanayi, teksti, turizm alanında son derece gelişmeye müsait bir şehirdir. Yanı başımızda olan ülkelerle sınır ticaretinde dolayı çok zengin ekonomisi olmamız gerekirdi. Bunun yanında genç nüfus potansiyelinden yararlanamıyoruz. Üretim alanı olmadığı için istihdam alanı da yok. Gençlerimiz kahve köşelerinde veya sokaklarda heba olup gidiyor. Artık bu kötü gidişata dur demeliyiz. YRP kadroları olarak, bu duruma el koyacağız” diyen Sadıksoy, seçimi kazanmaları halinde ekonomide çağ atlayacaklarını söyledi. İpekyolu Belediye Başkan Adayı Bilici ise, “ Bu memlekette doğmuş, büyümüş bir kardeşiniz olarak, memleketimizin sorunlarını çok iyi tespit etmiş, bu sorunları çözecek projelerimizle hemşerilerimizin huzuruna çıkıyoruz.  Hizmete talip olmuş tüm dava arkadaşlarımız, işin ehli olan kişilerdir. Yıllarca birikmiş sorunları çözerek, yarınlarımıza güzel eserler bırakmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uğurlu, “İlimizin sivil toplum kuruluşlarını önemseyerek ziyarete başlayan YRP heyetine teşekkür ediyorum. Bizler Tüketiciler Birliği olarak, siyasi partilerden beklentimiz eğitimli ve bilinçli bir tüketici potansiyelini oluşturmaktır. Bilinçli bir toplum demek, her yönüyle güçlü bir toplum demektir” diyen Başkan Uğurlu, ziyaret heyetine teşekkür ederek, başarılar diledi. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu ve beraberindeki heyet ile birlikte Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu, beraberindeki Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Abdullah Sadıksoy, İpekyolu Belediye Başkan Adayı Eğitimci Yazar Mehmet Bilici ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu’yu ziyaret ettiler.

YRP ziyaret heyetini Başkan Uğurlu ve yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyarette konuşan Başkan Şabu” Önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi olarak, son derece vicdanlı, bilgili, birikimli ve işin ehli dava arkadaşlarımızla Bismillah diyerek başladık. Van’ımızın sorun ve sıkıntıları artık can yakan durum haline geldi. Büyükşehir olmamıza rağmen büyük hizmetleri görmüş değiliz. Başta ilimiz olmak üzere tüm ilçe belediyeleri kazanarak, tarih yazacak hizmetlere imza atacağız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadıksoy burada yaptığı konuşmasında, “Van ilimiz tarım, hayvancılık, sanayi, teksti, turizm alanında son derece gelişmeye müsait bir şehirdir. Yanı başımızda olan ülkelerle sınır ticaretinde dolayı çok zengin ekonomisi olmamız gerekirdi. Bunun yanında genç nüfus potansiyelinden yararlanamıyoruz. Üretim alanı olmadığı için istihdam alanı da yok. Gençlerimiz kahve köşelerinde veya sokaklarda heba olup gidiyor. Artık bu kötü gidişata dur demeliyiz. YRP kadroları olarak, bu duruma el koyacağız” diyen Sadıksoy, seçimi kazanmaları halinde ekonomide çağ atlayacaklarını söyledi.

İpekyolu Belediye Başkan Adayı Bilici ise, “ Bu memlekette doğmuş, büyümüş bir kardeşiniz olarak, memleketimizin sorunlarını çok iyi tespit etmiş, bu sorunları çözecek projelerimizle hemşerilerimizin huzuruna çıkıyoruz.  Hizmete talip olmuş tüm dava arkadaşlarımız, işin ehli olan kişilerdir. Yıllarca birikmiş sorunları çözerek, yarınlarımıza güzel eserler bırakmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uğurlu, “İlimizin sivil toplum kuruluşlarını önemseyerek ziyarete başlayan YRP heyetine teşekkür ediyorum. Bizler Tüketiciler Birliği olarak, siyasi partilerden beklentimiz eğitimli ve bilinçli bir tüketici potansiyelini oluşturmaktır. Bilinçli bir toplum demek, her yönüyle güçlü bir toplum demektir” diyen Başkan Uğurlu, ziyaret heyetine teşekkür ederek, başarılar diledi.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber