YILMAZ: “ANKARA VE İSTANBUL’U KAZANACAĞIZ ZERRE TEREDDÜTÜMÜZ YOK”

Siyaset 22.01.2024 - 12:08, Güncelleme: 22.01.2024 - 12:08
 

YILMAZ: “ANKARA VE İSTANBUL’U KAZANACAĞIZ ZERRE TEREDDÜTÜMÜZ YOK”

Anadolu Sohbetlerinin Konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz oldu.

Yılmaz, “Hayal kurarak vizyon projesi iddia etmemeli” diyerek finansman modelinizin hazırladığınız projeleri desteklemesi gerekiyor” ifadelerini kullandı. Yılmaz AK Partinin belediye başkan adaylarının milletin belirlediğinin de altını çizdi.   Anadolu Yayıncılar Federasyonunun geleneksel hale getirdiği Anadolu Sohbetleri programının konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz oldu. Yılmaz programda yerel seçimlere dair önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz’ın açıklamaları şu şekilde:  MHP ile 14 defa toplantı yaptık. Toplantılarımız büyük bir nezaket ve saygı çerçevesinde geçti. Her iki tarafın hassasiyetleri göz önünde tutuldu. 81 ilin 21’inde rekabet 30’unda ittifak yapıyoruz.  ŞUBAT AYININ İLK HAFTASINDA ADAYLARIN TAMAMI AÇIKLANIR AK Parti’nin adaylarını milletimiz belirledi. İl milletvekilleri, kamuoyu yoklamaları ve anketlerden yararlanarak milletimizin istediği ismi aday olarak çıkardık. Şubat ayının ilk haftasının sonunda tüm adaylarımızı belirlemiş oluruz. Şubat ayı etkin bir seçim kampanyasının başlayacağı bir süreç olacak. İlerdeki ilçe adaylarımızı belirlerken il belediye başkan adayımız, il başkanımız ve il milletvekilleri ile isimler üzerinde değerlendirmeler yapacağız.   İllerdeki ilçe adaylarımızı değerlendirmelerimizi yaptıktan sonra genel başkan yardımcılarımız illere giderek isimleri açıklayacaklar.  Yeniden Refah Partisi, BBP ve DSP ile görüşmeler devam ediyor. Ankara ve İstanbul’u kazanacağız, zerre tereddüdümüz yok . Yerel seçim kampanyamızda yerel sorunlar ve o şehrin ihtiyaçları konusunda dinamikler geliştireceğiz. HAYAL VE FİNANSMAN MODELLİ PROJELER AYIRT EDİLMELİ Hayal kurarak vizyon projesi iddia edilmemeli. Projenizin arkasında finansman modeliniz olmalı. Sosyal projelerin ise belediyenin projesi gibi gösterilmesine biz AK Parti olarak karşıyız. Biz şunu verdik bunu verdik demek bana filtresini, zekatını anlatmak gibi geliyor.. EVİNDE YAŞLI BAKIM HİZMETİNİ İLK AK PARTİ BAŞLATTI Evinde yaşlı bakım hizmetini ilk olarak AK Parti başlattı. Bunu medya önünde paylaşmak hem yardım alan kişinin hem de akrabalarının incinmesine neden oluyor. Bunların gizli kalması gerekir. Van haber - yerel Van haber - vanhaberleri - yerel haberler 
Anadolu Sohbetlerinin Konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz oldu.
Yılmaz, “Hayal kurarak vizyon projesi iddia etmemeli” diyerek finansman modelinizin hazırladığınız projeleri desteklemesi gerekiyor” ifadelerini kullandı. Yılmaz AK Partinin belediye başkan adaylarının milletin belirlediğinin de altını çizdi.
 
Anadolu Yayıncılar Federasyonunun geleneksel hale getirdiği Anadolu Sohbetleri programının konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz oldu. Yılmaz programda yerel seçimlere dair önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz’ın açıklamaları şu şekilde:
 MHP ile 14 defa toplantı yaptık. Toplantılarımız büyük bir nezaket ve saygı çerçevesinde geçti. Her iki tarafın hassasiyetleri göz önünde tutuldu. 81 ilin 21’inde rekabet 30’unda ittifak yapıyoruz. 
ŞUBAT AYININ İLK HAFTASINDA ADAYLARIN TAMAMI AÇIKLANIR
AK Parti’nin adaylarını milletimiz belirledi. İl milletvekilleri, kamuoyu yoklamaları ve anketlerden yararlanarak milletimizin istediği ismi aday olarak çıkardık. Şubat ayının ilk haftasının sonunda tüm adaylarımızı belirlemiş oluruz. Şubat ayı etkin bir seçim kampanyasının başlayacağı bir süreç olacak. İlerdeki ilçe adaylarımızı belirlerken il belediye başkan adayımız, il başkanımız ve il milletvekilleri ile isimler üzerinde değerlendirmeler yapacağız. 
 İllerdeki ilçe adaylarımızı değerlendirmelerimizi yaptıktan sonra genel başkan yardımcılarımız illere giderek isimleri açıklayacaklar. 
Yeniden Refah Partisi, BBP ve DSP ile görüşmeler devam ediyor. Ankara ve İstanbul’u kazanacağız, zerre tereddüdümüz yok . Yerel seçim kampanyamızda yerel sorunlar ve o şehrin ihtiyaçları konusunda dinamikler geliştireceğiz.
HAYAL VE FİNANSMAN MODELLİ PROJELER AYIRT EDİLMELİ
Hayal kurarak vizyon projesi iddia edilmemeli. Projenizin arkasında finansman modeliniz olmalı. Sosyal projelerin ise belediyenin projesi gibi gösterilmesine biz AK Parti olarak karşıyız. Biz şunu verdik bunu verdik demek bana filtresini, zekatını anlatmak gibi geliyor..
EVİNDE YAŞLI BAKIM HİZMETİNİ İLK AK PARTİ BAŞLATTI
Evinde yaşlı bakım hizmetini ilk olarak AK Parti başlattı. Bunu medya önünde paylaşmak hem yardım alan kişinin hem de akrabalarının incinmesine neden oluyor. Bunların gizli kalması gerekir.
Van haber - yerel Van haber - vanhaberleri - yerel haberler 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber