Yeniden Refah Partisi'nin Bahçesaray Adayı Meki Arvas Oldu

Siyaset 11.02.2024 - 18:14, Güncelleme: 11.02.2024 - 18:14
 

Yeniden Refah Partisi'nin Bahçesaray Adayı Meki Arvas Oldu

Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, Yeniden Refah Partisi'nin adayı oldu.

Kısa bir süre önce AK Parti'de istifa ederek, düzenlenen bir programda Yeniden Refah Partisi saflarına katılan Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, YRP'nin Ankara'da düzenlediği aday tanıtım toplantısında Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından Bahçesaray Adayı olarak gösterildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Aydın Çiçek,"Yuvaya dönen Meki Arvas'ı tebrik ediyorum. Ata babadan Milli görüş kökenli olan mevcut başkanımız yuvaya dönmesi hepimizi mutlu etmiştir" dedi.   "HAKKIMDAN FERAGAT ETTİM" Adaylık süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Çiçek," Hepinizin malumu partimize hizmet etmek adına canla başla çalışıyoruz. 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Bahçesaray 'da Belediye Başkan Adayı olarak hazırlıklarımı yapmıştım. Mevcut başkanımızın kendisi ve ailesiyle birlikte partimize katılması hepimizi mutlu etmiştir. Kendisinin aday olma isteğine karşı, tüm haklarımda feragat ettim.  Partimize, adayımıza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.   "1 NİSAN ŞAKASI YAPMAYACAĞIZ" 31 Mart seçimleri için tüm hesaplarımızı kazanmak üzerine yaptık diyen İlçe Başkanı Aydın Çiçek, "Teşkilat, Aday ve halk bütünleşmesi yaparak, Allah'ın izniyle 1 Nisan sabahı şaka yapmadan zaferimizi büyük gururla ilan edeceğiz" ifadelerine yer verdi. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, Yeniden Refah Partisi'nin adayı oldu.

Kısa bir süre önce AK Parti'de istifa ederek, düzenlenen bir programda Yeniden Refah Partisi saflarına katılan Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, YRP'nin Ankara'da düzenlediği aday tanıtım toplantısında Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından Bahçesaray Adayı olarak gösterildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Aydın Çiçek,"Yuvaya dönen Meki Arvas'ı tebrik ediyorum. Ata babadan Milli görüş kökenli olan mevcut başkanımız yuvaya dönmesi hepimizi mutlu etmiştir" dedi.

 

"HAKKIMDAN FERAGAT ETTİM"

Adaylık süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Çiçek," Hepinizin malumu partimize hizmet etmek adına canla başla çalışıyoruz. 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Bahçesaray 'da Belediye Başkan Adayı olarak hazırlıklarımı yapmıştım. Mevcut başkanımızın kendisi ve ailesiyle birlikte partimize katılması hepimizi mutlu etmiştir. Kendisinin aday olma isteğine karşı, tüm haklarımda feragat ettim.  Partimize, adayımıza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.

 

"1 NİSAN ŞAKASI YAPMAYACAĞIZ"

31 Mart seçimleri için tüm hesaplarımızı kazanmak üzerine yaptık diyen İlçe Başkanı Aydın Çiçek, "Teşkilat, Aday ve halk bütünleşmesi yaparak, Allah'ın izniyle 1 Nisan sabahı şaka yapmadan zaferimizi büyük gururla ilan edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber