Rıdvan Can
Köşe Yazarı
Rıdvan Can
 

BU GALİBİYET TACİR'E YAZAR

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından şampiyonluk hayallerini bir başka bahara bırakan Vanspor'un Play-off için Sarıyer maçı çok önemliydi. Sarıyer karşısında oyundan çok sonucun önemli olduğu çok kritik bir galibiyete imza attık.  Bu sezon ilk kez Vanspor'u bir deplasman maçında izleme fırsatımız oldu. Maçı Vanspor As başkanı Sayın Erol Temel ve eski kulüp başkanı Sayın Mehmet Avcı ve İstanbul'da yaşayan dernek başkanları ile birlikte izledik.  Öncelikle alınan galibiyetten dolayı takımı tebrik ediyorum.    "ALKIŞLAR EMRAH TACİR'E" Sarıyer galibiyetinin kahramanı Emrah TACİR'e ayrı bir parantez açalım; Vanspor'u bu sezon ilk kez bir deplasman maçında izleme imkanım oldu. Emrah TACİR'i ayrıca yazmak istedim. Sarıyer karşısında müthiş oynadı mücadele etti ve müthiş bir gol attı performansıyla göz doldurdu. Ortaya koyduğu azim görülmeye değerdi. Kocaelispor karşısında penaltı kaçırdı diye haftalarca eleştirildi ve hedef tahtasına konuldu. Bu maçta ortaya koyduğu performansı ve futboluyla kendini bir şekilde affettirdi. Bende bu önemli galibiyetin kahramanı Emrah kardeşimi canı gönülden tebrik ediyorum.    "PLAY-OFF'A ODAKLANALIM* Üç hafta sonra play-off maçlarına çıkacağız. Play-off maçlarının havası farklıdır kimin kimi yeneceği belli olmayan sonucu sürprizlere  açık. Ümit Bozkurt ve ekibi bu süreci iyi geçirmeli ve Play-Off maçlarına odaklanmalıyız.  Play-off maçlarını düşünerek, Buca maçı sonrası önemli futbolcuları dinlendirmeli diye düşünüyorum.    "GENÇLERİMİZE GÜVENELİM" Yukarıda belirttiğim gibi Buca maçı sonrası başta kaleci Haydar olmak üzere önemli futbolcular Play-off maçları düşünülerek, dinlendirilmeli. Uşak ve Balıkesir maçlarına altyapımızda yetişmiş çok iyi ve gelecek vaat eden şuan A takımda olan gençlerimizle çıkalım bu gençlere güvenelim bunların başında Bahtiyar Yılmaz, Yusuf Şengüller, Seymen Sağdinç, Berdan Korkmaz, İlvan Ak,  Hivan Özkurt ve Eren Kiyağ gibi yeteneklere sahibiz.  Uşak ve Balıkesir maçlarına bu gençlerimizi sahaya sürelim ve bu gençlerimize güvenelim... Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle Play-off hayırlı olsun diyor Buca ve sonraki maçlarımıza başarılar diliyorum.  
Ekleme Tarihi: 02 Mayıs 2023 - Salı

BU GALİBİYET TACİR'E YAZAR

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından şampiyonluk hayallerini bir başka bahara bırakan Vanspor'un Play-off için Sarıyer maçı çok önemliydi. Sarıyer karşısında oyundan çok sonucun önemli olduğu çok kritik bir galibiyete imza attık. 
Bu sezon ilk kez Vanspor'u bir deplasman maçında izleme fırsatımız oldu. Maçı Vanspor As başkanı Sayın Erol Temel ve eski kulüp başkanı Sayın Mehmet Avcı ve İstanbul'da yaşayan dernek başkanları ile birlikte izledik. 
Öncelikle alınan galibiyetten dolayı takımı tebrik ediyorum. 
 
"ALKIŞLAR EMRAH TACİR'E"
Sarıyer galibiyetinin kahramanı Emrah TACİR'e ayrı bir parantez açalım; Vanspor'u bu sezon ilk kez bir deplasman maçında izleme imkanım oldu. Emrah TACİR'i ayrıca yazmak istedim. Sarıyer karşısında müthiş oynadı mücadele etti ve müthiş bir gol attı performansıyla göz doldurdu. Ortaya koyduğu azim görülmeye değerdi. Kocaelispor karşısında penaltı kaçırdı diye haftalarca eleştirildi ve hedef tahtasına konuldu. Bu maçta ortaya koyduğu performansı ve futboluyla kendini bir şekilde affettirdi. Bende bu önemli galibiyetin kahramanı Emrah kardeşimi canı gönülden tebrik ediyorum. 
 
"PLAY-OFF'A ODAKLANALIM*
Üç hafta sonra play-off maçlarına çıkacağız. Play-off maçlarının havası farklıdır kimin kimi yeneceği belli olmayan sonucu sürprizlere  açık. Ümit Bozkurt ve ekibi bu süreci iyi geçirmeli ve Play-Off maçlarına odaklanmalıyız. 
Play-off maçlarını düşünerek, Buca maçı sonrası önemli futbolcuları dinlendirmeli diye düşünüyorum. 
 
"GENÇLERİMİZE GÜVENELİM"
Yukarıda belirttiğim gibi Buca maçı sonrası başta kaleci Haydar olmak üzere önemli futbolcular Play-off maçları düşünülerek, dinlendirilmeli. Uşak ve Balıkesir maçlarına altyapımızda yetişmiş çok iyi ve gelecek vaat eden şuan A takımda olan gençlerimizle çıkalım bu gençlere güvenelim bunların başında Bahtiyar Yılmaz, Yusuf Şengüller, Seymen Sağdinç,
Berdan Korkmaz, İlvan Ak, 
Hivan Özkurt ve Eren Kiyağ gibi yeteneklere sahibiz. 
Uşak ve Balıkesir maçlarına bu gençlerimizi sahaya sürelim ve bu gençlerimize güvenelim...
Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle Play-off hayırlı olsun diyor Buca ve sonraki maçlarımıza başarılar diliyorum.
 
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber