Erhan Uğurlu
Köşe Yazarı
Erhan Uğurlu
 

Vanlıların Sevgisine Karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyük Övgü

    Toplu açılış törenleri için Van'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adeta Van'a aşık oldu.   AK Parti Van İl Başkanılığı toplu açılış töreni için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Van'a gelecek olmasından dolayı önceden yaptığı haber ve duyurularla  malum cenah kesimini ne kadar korkuttuğu alenen ortada.   Bu malum cenah hiç boş durmuyarak manipülatif haberlerle kent  halkını beyhude  karamsarlık çalışmalarına karşı coşkulu tören karşısında tokat gibi yanıt aldılar.  AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun esnaf ziyaretlerini provake etmeye çalışanlar hevesleri kursağında kaldı. Vizyoner çalışmalarıyla kente pozitif hizmetler kazandıran Başkan Türkmenoğlu'na yapılan karalama haberleri kimseyi inandırmadı. Etnik köken üzerinden kışkırtmacı bir dil kullananlar, hiçbir zaman vatan, millet ve bayrak sevdalılarını inandıkları milli davalarından vazgeçiremediler. Sosyal medya gibi her platformda toplumsal duyarlıklarımızın sinir uçlarını yoklayan bu cenah ömrünü bu vatana hizmet için adayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşlarına kirli oyun ve tezgahını Van halkı bertaraf etti. Van halkı oyuna gelmediği gibi bu oyunu ben bozarım diyerek, liderine sahip çıktı. Yine CHP liderinin Alevi kimliği üzerinden kışkırtıcılığa savunan Millet İttifakı ortağı İP'in milletvekiline önce Başkan Erdoğan tepki gösterdi.  Başkan Erdoğan mezhep üzerinden toplumsal bir kargaşa ve bölücülük yaratmak isteyenlerin oyununu bozmuştur.   "Van halkı Cumhurbaşkanı Erdoğan'na vefasını gösterdi"   Toplu açılış töreni için Beşyol Meydanında alanı büyük coşkuyla dolduran Van halkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkarak, hizmet yoksunlarının beklentilerini boşa çıkardı.   "Cumhurbaşkanı Erdoğan Van Kabına Sığmıyor"   Vanda mahşeri kalabalık karşısında toplu açılış törenini gerçekleştiren Başkan Erdoğan AK Parti Grup Toplantısın'da Van'a övgüyle bahsederek, kent halkını sevince boğdu. Erdoğan grup toplantısındaki konuşmasında; " Tarımdan sanayiye ve turizme kadar her alanda kabına sığmayan büyüme ve gelişmek için koşan sabırsızlanan bir Van gördüm. Van sadece bölgenin değil, ülkemizin en önemli lokomotiflerinden biri olmaya hazırlanıyor. Bizde 20 yılda yaptığımız yatırımlarla gerekhalen devam eden çalışmalarla, gerekse yeni projelerle Van'ın hep yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Geçen hafta ki Van ziyaretimden dolayı havaalanından toplu açılış töreninin olduğu meydanları hınca hınç dolduran, tekrar dönüş yolumuzda bizleri yalnız bırakmayan coşkulu ve samimi bir hasret giderdik.   Bu güzel şehri ayağa kaldırarak, bu güzel şehrin insanlarına umut aşılama şerefine bizler nail olduk" dedi. Yapılan bu jestler karşısında anlaşılan 2023 seçimlerinin kazanacağı yine Cumhur yine Van olacak.
Ekleme Tarihi: 17 Haziran 2022 - Cuma

Vanlıların Sevgisine Karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyük Övgü

 

 

Toplu açılış törenleri için Van'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adeta Van'a aşık oldu.

 

AK Parti Van İl Başkanılığı toplu açılış töreni için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Van'a gelecek olmasından dolayı önceden yaptığı haber ve duyurularla 

malum cenah kesimini ne kadar korkuttuğu alenen ortada.

 

Bu malum cenah hiç boş durmuyarak manipülatif haberlerle kent  halkını beyhude  karamsarlık çalışmalarına karşı coşkulu tören karşısında tokat gibi yanıt aldılar. 

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun esnaf ziyaretlerini provake etmeye çalışanlar hevesleri kursağında kaldı. Vizyoner çalışmalarıyla kente pozitif hizmetler kazandıran Başkan Türkmenoğlu'na yapılan karalama haberleri kimseyi inandırmadı.

Etnik köken üzerinden kışkırtmacı bir dil kullananlar, hiçbir zaman vatan, millet ve bayrak sevdalılarını inandıkları milli davalarından vazgeçiremediler.

Sosyal medya gibi her platformda toplumsal duyarlıklarımızın sinir uçlarını yoklayan bu cenah ömrünü bu vatana hizmet için adayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşlarına kirli oyun ve tezgahını Van halkı bertaraf etti.

Van halkı oyuna gelmediği gibi bu oyunu ben bozarım diyerek, liderine sahip çıktı.

Yine CHP liderinin Alevi kimliği üzerinden kışkırtıcılığa savunan Millet İttifakı ortağı İP'in milletvekiline önce Başkan Erdoğan tepki gösterdi.

 Başkan Erdoğan mezhep üzerinden toplumsal bir kargaşa ve bölücülük yaratmak isteyenlerin oyununu bozmuştur.

 

"Van halkı Cumhurbaşkanı Erdoğan'na vefasını gösterdi"

 

Toplu açılış töreni için Beşyol Meydanında alanı büyük coşkuyla dolduran Van halkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkarak, hizmet yoksunlarının beklentilerini boşa çıkardı.

 

"Cumhurbaşkanı Erdoğan Van Kabına Sığmıyor"

 

Vanda mahşeri kalabalık karşısında toplu açılış törenini gerçekleştiren Başkan Erdoğan AK Parti Grup Toplantısın'da Van'a övgüyle bahsederek, kent halkını sevince boğdu.

Erdoğan grup toplantısındaki konuşmasında;

" Tarımdan sanayiye ve turizme kadar her alanda kabına sığmayan büyüme ve gelişmek için koşan sabırsızlanan bir Van gördüm.

Van sadece bölgenin değil, ülkemizin en önemli lokomotiflerinden biri olmaya hazırlanıyor. Bizde 20 yılda yaptığımız yatırımlarla gerekhalen devam eden çalışmalarla, gerekse yeni projelerle Van'ın hep yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Geçen hafta ki Van ziyaretimden dolayı havaalanından toplu açılış töreninin olduğu meydanları hınca hınç dolduran, tekrar dönüş yolumuzda bizleri yalnız bırakmayan coşkulu ve samimi bir hasret giderdik.

 

Bu güzel şehri ayağa kaldırarak, bu güzel şehrin insanlarına umut aşılama şerefine bizler nail olduk" dedi.

Yapılan bu jestler karşısında anlaşılan 2023 seçimlerinin kazanacağı yine Cumhur yine Van olacak.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber