Erhan Uğurlu
Köşe Yazarı
Erhan Uğurlu
 

AK Parti Van'da Okçular Tepesi'ni Boş Bıraktı!

Van O,kadar uzaktan yönetilen bir ildir ki, gözleri var görmez, kulakları var ama işitmez, tam anlamıyla bir kamera şakası gibi. Van'da AK Parti Listeleri açıklandı, ama tepkiler dinmiyor. Listelere ve tepkilere bakılırsa 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerde AK Parti'nin işi çok zor gibi görünüyor. *** Cuma günü aday tanıtım yerini bile bilmeyen aday var maalesef... "70 ahır projesini yaptım" diyerek Vanlılarla dalga geçen aday var. Büyükşehir Belediyesi'nin büyük zorluklarla yaptığı projeleri ben yaptım diyen aday var. *** Kamuoyunun bile tanımadığı aday var. Ahbap, çavuş ilişkileri oldukça fazla görünüyor. Ama Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini söyleyen  onunla ölümüne varım diyen iki tane aday da var! İki yürekliadayımıza şapka çıkarıyoruz. Konuyu şöyle anlatayım: Milletvekiliaday daylık süreci bittikten sonra yapılan "Temayül Yoklaması" sonucu ne oldu. Yüksek oy alanlar listede kaçıncı veya bu formalite yoklama ne işe yaradı. Hani listeler açıklandıktan sonra kamuoyunda ciddi tepkiler oldu yaaa.  AK Parti yöneticileri bile açıklamanın ilk şokuyla böyle bir listeyle seçimleri nasıl alırız diyerek, kara kara düşünmeye başladılar bence. Bir anda akıl tutulması başlandı. Tabanda infialler oluştu. Şöyle söyliyeyim, bazı rantçılar "abimiz geri döndü " palavlaları. Tabi doğru söyleyeni 9 değil, 65 plakalı Van vilayetinde kovarlar. bizler doğru söylemeye devam edeceğiz. Herkes yapmak istediklerini yapsın. Büyük bir gururla ben ve ailem AK Parti'yiz. Ya siz! Bizler burda ev sahibiyiz, sizler kiracı. Yani AK Davanın asıl sahibi bizleriz. Hiçbir menfaatimiz olmadan, üstelik tehdit edilmemize rağmen. Reisi mahcup etmeyecek her türlü desteğimizi vererek bir kez daha CUMHUR İTTİFAK'ın güçlü olmasını sağlayacağız. Ya siz! Kendi eş ve çocuklarınıza bile laf geçiremiyorsunuz. Bunu çok iyi biliyoruz. Bundan daha kolay yol varken, böylesine sığ ve banal bir stratejiye bel bağlamak akıl tutulmasından başka bir şey olamaz. Eğer beni mahçup etmek istiyorsanız,  hemen şimdi kolları sıvayın, 14 Mayıs günü tarhi bir gün olsun Cumhurbaşkanımızın çok önemsediği Van'da tarih yazın... İnşallah beni mahçup edersiniz, ama biraz zor...  
Ekleme Tarihi: 13 Nisan 2023 - Perşembe

AK Parti Van'da Okçular Tepesi'ni Boş Bıraktı!

Van O,kadar uzaktan yönetilen bir ildir ki,
gözleri var görmez, kulakları var ama işitmez,
tam anlamıyla bir kamera şakası gibi.
Van'da AK Parti Listeleri açıklandı, ama tepkiler dinmiyor. Listelere ve tepkilere bakılırsa 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerde AK Parti'nin işi çok zor gibi görünüyor.
***
Cuma günü aday tanıtım yerini bile bilmeyen aday var maalesef...
"70 ahır projesini yaptım" diyerek Vanlılarla dalga geçen aday var.
Büyükşehir Belediyesi'nin büyük zorluklarla yaptığı projeleri
ben yaptım diyen aday var.
***
Kamuoyunun bile tanımadığı aday var. Ahbap, çavuş ilişkileri oldukça fazla görünüyor.
Ama Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini söyleyen 
onunla ölümüne varım diyen iki tane aday da var!
İki yürekliadayımıza şapka çıkarıyoruz.
Konuyu şöyle anlatayım: Milletvekiliaday daylık süreci bittikten sonra yapılan "Temayül Yoklaması" sonucu ne oldu.
Yüksek oy alanlar listede kaçıncı veya bu formalite yoklama ne işe yaradı. Hani listeler açıklandıktan sonra kamuoyunda ciddi tepkiler oldu yaaa.  AK Parti yöneticileri bile açıklamanın ilk şokuyla böyle bir listeyle seçimleri nasıl alırız diyerek, kara kara düşünmeye başladılar bence.
Bir anda akıl tutulması başlandı. Tabanda infialler oluştu.
Şöyle söyliyeyim, bazı rantçılar "abimiz geri döndü " palavlaları.
Tabi doğru söyleyeni 9 değil, 65 plakalı Van vilayetinde kovarlar.
bizler doğru söylemeye devam edeceğiz. Herkes yapmak istediklerini yapsın.
Büyük bir gururla ben ve ailem AK Parti'yiz. Ya siz!
Bizler burda ev sahibiyiz, sizler kiracı. Yani AK Davanın asıl sahibi bizleriz.
Hiçbir menfaatimiz olmadan, üstelik tehdit edilmemize rağmen.
Reisi mahcup etmeyecek her türlü desteğimizi vererek bir kez daha CUMHUR İTTİFAK'ın güçlü olmasını sağlayacağız.
Ya siz!
Kendi eş ve çocuklarınıza bile laf geçiremiyorsunuz. Bunu çok iyi biliyoruz.
Bundan daha kolay yol varken, böylesine sığ ve banal bir stratejiye bel bağlamak akıl tutulmasından başka bir şey olamaz.
Eğer beni mahçup etmek istiyorsanız, 
hemen şimdi kolları sıvayın,
14 Mayıs günü tarhi bir gün olsun
Cumhurbaşkanımızın çok önemsediği Van'da tarih yazın...
İnşallah beni mahçup edersiniz, ama biraz zor...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
mert
(12.07.2023 00:36 - #162)
tebrikler erhan bey güzel bir analiz olmuş
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber