Erhan Uğurlu
Köşe Yazarı
Erhan Uğurlu
 

ESKİ BAŞKAN SAYIN MEHMET AVCI'YA SORULAR

Değerli okularım; Malum, 20 Temmuz'da Vanspor'u bekleyen bir kongre arefesinde sizler için hazırladığım bazı soruları eski Başkan sayın Mehmet Avcı'ya sormak istiyorum. Geçen sezon sayın başkannın olumlu açıklamaları tüm kent halkını sevindirdiği gibi bizleri sevindirmişti. *** tam oldu derken, ansızın kısa bir mesajla ben yokum demesisinin kelime manası Van halkına hakarettir. Vanspor kasasına giren paralar, harcanan paralar. Şeffaflık ilkesi gereği, cefakar Vanspor taraftarlarına çıkıp gelir gider tablosunu açıklamak eski Başkan Mehmet Avcı'nın görevidir. *** Kongre öncesinde Van yok mu alan,  diyerek, başkan adayı olacak hemşehrilerimize başarılar diler, eski başkan Mehmet Avcı'ya sorularımızı soralım. SORULAR SORU 1-Başkanlığınız döneminden, bu güne kadar güncel SGK  vergi borçlarınızı  hiç yatırdınız mı?                                    SORU 2- Furbolcuların sözleşmeleri SGK Yönetim ve Kulup avukatının yanlış yönlendirmesi sonucu eksik bildirilmiş mi?  Bundan dolayı   İkimilyon beşyüz bin civarı ceza gelmiş midir?  SORU 3- tokenden ve biteksenden yatan yaklaşık, on üç buçuk milyon paranın çoğunluğunu yüksek kurdan döviz aldınız mı? Eğer aldıysanız  kulube ne kadar zarar verildi veya ne kadar fayda  sağlandı.  SORU 4- Kulube  kesilen gider faturaları örneğin bilet, konaklama ve deplasmana maçları için  kiralanan otobüs  faturalarını Vanspor adına mı kestiniz? Vanspor adına faturalar kesilmemiş ise, bunu da öğrenmek istiyoruz. SORU 5-Yönetim ile  alakası olmayan sayın Cüneyt Avcı'ya kulubün borcu var mıdır?   SORU 6-  Kulup adına yatması gereken paranın bir kısmı başka birilerinin hesabına mı yatmış. Böyle bir durum söz konusu ise yönetim ile alakası var mıdır? Yönetimde ise görevini açıklar mısınız. SORU 7- Kulüpte SGK girişi olmayan kişilere karar almadan maaş yatırılmış mı? SORU 8- Kulübe üyeliği yapılan kişilerin ismi üye defterine kayıtları yapılmış mı? SORU 9-Haziran ayında yapılması gereken Genel Kurul ihmal mi edilmiş. Daha sonra olağanüstü kongre kararı mı alınmış. Bundan dolayı kulübe herhangi bir ceza gelir mi? SORU 10-Daha önce Vanspor'da kulup başkanlığını başarılı bir şekilde yaparak, takımı 3. ligden, 2, lige çıkaran aynı zamanda siyah kırmızılı takımı Play Off oynatan başarılı yöneticileri neden üyelikten çıkardınız. Gerekçeleri ile birlikte kamuoyuna açıklar mısınız. Üyelikten çıkarıldıkları iddia edilen isimler  1-  Servet Yenitürk  2-  Mahmut Köroğlu  3-Mehmet Biçer 4- Mehmet Yaşar  5-Fikret Yöntem  6-Sabahattin Arvas  7- Senar Kaplan.  8- Yalçın Özdemir.  9- Türkay Özbey.  10-Tanju Öntürk  Yukarıda  iddia edilen sorulara eski başkan sayın Mehmet Avcı'nın açıklaması ile kamuoyu daha da aydınlanacaktır. kalın sağlıcakla..  
Ekleme Tarihi: 19 Temmuz 2022 - Salı

ESKİ BAŞKAN SAYIN MEHMET AVCI'YA SORULAR

Değerli okularım;
Malum, 20 Temmuz'da Vanspor'u bekleyen bir kongre arefesinde
sizler için hazırladığım bazı soruları eski Başkan sayın Mehmet Avcı'ya sormak istiyorum.
Geçen sezon sayın başkannın olumlu açıklamaları tüm kent halkını sevindirdiği gibi bizleri sevindirmişti.

***
tam oldu derken, ansızın kısa bir mesajla ben yokum demesisinin kelime manası Van halkına hakarettir.
Vanspor kasasına giren paralar, harcanan paralar.
Şeffaflık ilkesi gereği, cefakar Vanspor taraftarlarına çıkıp gelir gider tablosunu açıklamak eski Başkan Mehmet Avcı'nın görevidir.

***
Kongre öncesinde Van yok mu alan, 
diyerek, başkan adayı olacak hemşehrilerimize başarılar diler,
eski başkan Mehmet Avcı'ya sorularımızı soralım.

SORULAR

SORU 1-Başkanlığınız döneminden, bu güne kadar güncel SGK  vergi borçlarınızı  hiç yatırdınız mı?     

                             
SORU 2- Furbolcuların sözleşmeleri SGK Yönetim ve Kulup avukatının yanlış yönlendirmesi sonucu eksik bildirilmiş mi?  Bundan dolayı   İkimilyon beşyüz bin civarı ceza gelmiş midir?


 SORU 3- tokenden ve biteksenden yatan yaklaşık, on üç buçuk milyon paranın çoğunluğunu yüksek kurdan döviz aldınız mı? Eğer aldıysanız  kulube ne kadar zarar verildi veya ne kadar fayda  sağlandı.


 SORU 4- Kulube  kesilen gider faturaları örneğin bilet, konaklama ve deplasmana maçları için  kiralanan otobüs  faturalarını Vanspor adına mı kestiniz?
Vanspor adına faturalar kesilmemiş ise, bunu da öğrenmek istiyoruz.


SORU 5-Yönetim ile  alakası olmayan sayın Cüneyt Avcı'ya kulubün borcu var mıdır?  


SORU 6-  Kulup adına yatması gereken paranın bir kısmı başka birilerinin hesabına mı yatmış. Böyle bir durum söz konusu ise yönetim ile alakası var mıdır?
Yönetimde ise görevini açıklar mısınız.


SORU 7- Kulüpte SGK girişi olmayan kişilere karar almadan maaş yatırılmış mı?


SORU 8- Kulübe üyeliği yapılan kişilerin ismi üye defterine kayıtları yapılmış mı?


SORU 9-Haziran ayında yapılması gereken Genel Kurul ihmal mi edilmiş. Daha sonra olağanüstü kongre kararı mı alınmış. Bundan dolayı kulübe herhangi bir ceza gelir mi?


SORU 10-Daha önce Vanspor'da kulup başkanlığını başarılı bir şekilde yaparak, takımı 3. ligden, 2, lige çıkaran aynı zamanda siyah kırmızılı takımı Play Off oynatan başarılı yöneticileri neden üyelikten çıkardınız. Gerekçeleri ile birlikte kamuoyuna açıklar mısınız.

Üyelikten çıkarıldıkları iddia edilen isimler
 1-  Servet Yenitürk 
2-  Mahmut Köroğlu 
3-Mehmet Biçer
4- Mehmet Yaşar 
5-Fikret Yöntem
 6-Sabahattin Arvas 
7- Senar Kaplan.
 8- Yalçın Özdemir. 
9- Türkay Özbey. 
10-Tanju Öntürk 
Yukarıda  iddia edilen sorulara eski başkan sayın Mehmet Avcı'nın açıklaması ile kamuoyu daha da aydınlanacaktır.
kalın sağlıcakla..

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber