Şahin Gündüz
Köşe Yazarı
Şahin Gündüz
 

Türkiye Nereye Doğru Eviriliyor?

Türkiye Cumhuriyeti Devlet yönetim kademesinde cirit atan küresel işbirlikçi ekol temsilciler; sinsi hedef ve kirli planlarına erişemeyince ve emirleri de yerine gelmeyince, neler yapacaklarını şaşırmış durumdalar! Asil millet, tarihi yolunu ve dere yatağını bulmuştur! Asil millet, iki bin yıllık tarihini hatırlamış ve uykudan uyanmaya başlamıştır! Birileri, uyanmamak üzere uyuşturduğunu zan ederken; Tarihi, sosyal, kültürü, medeniyet ve dini inançları ile oynanmak suretiyle! Küresel güçler zaviyesinden baktığımızda, devlet ve asil milletimiz açısından sorun buradadır! Nereden çıktı, şimdi iki bin yıllık kadim tarihi hatırlamak! Asil Millet, bağımsızlığına olan aşkı ve tutkusundan; 16 Türk devleti kurmuştur! Asil millet, ne zaman ölüm ve ölmekten korkmuştur! Asil milletin ölümü korkuttuğunu tüm küresel güçlere ve işbirlikçilerine yeniden hatırlatmak gerekmektedir! Asil millet, ölecekse de ADAM gibi bir defa ölmesini bilir! Türkiye Cumhuriyeti Devleti, içimizdeki aklı evvellere göre, sadece ve sadece yüz yıllık bir tarihi olan genç bir cumhuriyettir! Sanki tarihin tozlu sayfalarında kurmuş olduğu 16 Türk devleti ve Osmanlı imparatorluğunun bir bakiyesi değil! Güya gökten zembille inmiş yeni bir millet ve devlet! Asil devlet ve millet dünya tarihinin olmaz ise olmazlarındandır! Batılı tarihçi ve devlet adamlarına göre; Türkleri, Dünya tarihinden çıkaracak olursanız geriye hiçbir şey de kalmayacaktır! İçimizde, kendisinin aydın olduklarını iddia eden, satılık ruhlara da buradan sadece hatırlatmak isterim! Asil milleti ve devletini, sen kabile devleti mi zan ediyorsun?! Peki, dost ve müttefik olarak bildiğimiz devletler tarafından sınırlarımızda terör örgütlerine yığınak yapılması, modern silahların verilmesi ve sınırlarımızda kukla terör devleti kurulma operasyonlarına neler demeli? Devlet yönetiminde, işbirlikçi ekol temsilcileri, eskisi gibi cirit atamıyor ve oynayamıyorlar! Öngörülemeyen bir Türk Devlet Aklı ve Devlet yönetimi bulunmaktadır! Dünya ve özellikle de bölgemiz, yüz yıl önce olduğu gibi küresel ve emperyalist güçler maharetiyle, yeniden bir dizayn, bölüşüm ve paylaşım savaşlarına sahne olmaktadır! Paylaşım noktasında, öncelikli hedef ülkelerde, terör örgütleri üzerinden bir kaos hedefleniyor ve bu bölgeler, dış müdahaleye hazır konuma getiriliyor! Bölgemizde 11 Eylül tarihinden sonra hızlanan süreç, müdahale edilen ve parçalanan devlet ve milletler, bizlere akledebilmek adına çok şeyler ifade etmektedir! Sonsuz Kudret Sahibi Yüce Allah sürekli olarak, iman edenlere; AKLETMEYECEK misiz şeklinde ikaz ve uyarılarda bulunur! Dünyada, bölgemizde ki parçalama – yeniden haritalama ve ülkemizde ki tüm bu gelişmelere rağmen; Türkiye Cumhuriyeti Devleti nereye gidiyor diyen, hem aklı evvellere ve hem de işbirlikçilere hatırlatmak isterim! Hiçbir yere gitmiyor! Sadece ve sadece Devletin Bağımsızlığı, VARLIK ve BEKA SORUNU, Milletimizin de BİRLİĞİ – BERABERLİĞİ adına öngörü ve stratejik adımlar atılmaktadır!
Ekleme Tarihi: 27 Kasım 2023 - Pazartesi

Türkiye Nereye Doğru Eviriliyor?


Türkiye Cumhuriyeti Devlet yönetim kademesinde cirit atan küresel işbirlikçi ekol temsilciler; sinsi hedef ve kirli planlarına erişemeyince ve emirleri de yerine gelmeyince, neler yapacaklarını şaşırmış durumdalar!

Asil millet, tarihi yolunu ve dere yatağını bulmuştur! Asil millet, iki bin yıllık tarihini hatırlamış ve uykudan uyanmaya başlamıştır! Birileri, uyanmamak üzere uyuşturduğunu zan ederken; Tarihi, sosyal, kültürü, medeniyet ve dini inançları ile oynanmak suretiyle!

Küresel güçler zaviyesinden baktığımızda, devlet ve asil milletimiz açısından sorun buradadır! Nereden çıktı, şimdi iki bin yıllık kadim tarihi hatırlamak!

Asil Millet, bağımsızlığına olan aşkı ve tutkusundan; 16 Türk devleti kurmuştur! Asil millet, ne zaman ölüm ve ölmekten korkmuştur! Asil milletin ölümü korkuttuğunu tüm küresel güçlere ve işbirlikçilerine yeniden hatırlatmak gerekmektedir! Asil millet, ölecekse de ADAM gibi bir defa ölmesini bilir!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, içimizdeki aklı evvellere göre, sadece ve sadece yüz yıllık bir tarihi olan genç bir cumhuriyettir! Sanki tarihin tozlu sayfalarında kurmuş olduğu 16 Türk devleti ve Osmanlı imparatorluğunun bir bakiyesi değil!

Güya gökten zembille inmiş yeni bir millet ve devlet! Asil devlet ve millet dünya tarihinin olmaz ise olmazlarındandır! Batılı tarihçi ve devlet adamlarına göre; Türkleri, Dünya tarihinden çıkaracak olursanız geriye hiçbir şey de kalmayacaktır!

İçimizde, kendisinin aydın olduklarını iddia eden, satılık ruhlara da buradan sadece hatırlatmak isterim! Asil milleti ve devletini, sen kabile devleti mi zan ediyorsun?!

Peki, dost ve müttefik olarak bildiğimiz devletler tarafından sınırlarımızda terör örgütlerine yığınak yapılması, modern silahların verilmesi ve sınırlarımızda kukla terör devleti kurulma operasyonlarına neler demeli?

Devlet yönetiminde, işbirlikçi ekol temsilcileri, eskisi gibi cirit atamıyor ve oynayamıyorlar!

Öngörülemeyen bir Türk Devlet Aklı ve Devlet yönetimi bulunmaktadır!

Dünya ve özellikle de bölgemiz, yüz yıl önce olduğu gibi küresel ve emperyalist güçler maharetiyle, yeniden bir dizayn, bölüşüm ve paylaşım savaşlarına sahne olmaktadır!

Paylaşım noktasında, öncelikli hedef ülkelerde, terör örgütleri üzerinden bir kaos hedefleniyor ve bu bölgeler, dış müdahaleye hazır konuma getiriliyor!

Bölgemizde 11 Eylül tarihinden sonra hızlanan süreç, müdahale edilen ve parçalanan devlet ve milletler, bizlere akledebilmek adına çok şeyler ifade etmektedir!

Sonsuz Kudret Sahibi Yüce Allah sürekli olarak, iman edenlere; AKLETMEYECEK misiz şeklinde ikaz ve uyarılarda bulunur!

Dünyada, bölgemizde ki parçalama – yeniden haritalama ve ülkemizde ki tüm bu gelişmelere rağmen; Türkiye Cumhuriyeti Devleti nereye gidiyor diyen, hem aklı evvellere ve hem de işbirlikçilere hatırlatmak isterim!

Hiçbir yere gitmiyor! Sadece ve sadece Devletin Bağımsızlığı, VARLIK ve BEKA SORUNU, Milletimizin de BİRLİĞİ – BERABERLİĞİ adına öngörü ve stratejik adımlar atılmaktadır!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber