Vatandaşlardan Başkan Türkmenoğlu'na Yoğun İlgi

Van Haber 19.12.2022 - 17:37, Güncelleme: 19.12.2022 - 17:37
 

Vatandaşlardan Başkan Türkmenoğlu'na Yoğun İlgi

AK Parti Van İlBaşkanı Kayhan Türkmenoğlu yapmış olduğu haftalık randuvu görüşmeler kapsamında Van halkının yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

AK Parti Van İlBaşkanı Kayhan Türkmenoğlu yapmış olduğu haftalık randuvu görüşmeler kapsamında Van halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Her geçen gün daha fazla   ziyaret edilen AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu Van halkının teveccühüne mazhar oldu. Göreve geldiği günden bu yana yapmış olduğu şeffaf çalışmalarıyla gönüllere taht kuran Başkan Türkmenoğlu, kendisini ziyarete gelen vatandaşlarla yakından ilgilenmeyi ihmal etmiyor. Gösterilen sıcak ilgi ve samimiyetten dolayı tüm herkesin gönlüne taht kuran Başkan Türkmenoğlu, hem saha çalışmalarında hem de parti binasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmetlerini anlatarak, 2023 seçimlerinin önemini vurguluyor. "ZİYARETÇİLERE BAŞKAN ERDOĞAN'IN  KİTABINI HEDİYE EDİYOR" Kensini ziyarete gelenlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaleme aldığı "Daha adil bir dünya mümkün" adlı kitabını hediye eden Başkan Türkmenoğlu,son derece kararlı ve emin bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
AK Parti Van İlBaşkanı Kayhan Türkmenoğlu yapmış olduğu haftalık randuvu görüşmeler kapsamında Van halkının yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

AK Parti Van İlBaşkanı Kayhan Türkmenoğlu yapmış olduğu haftalık randuvu görüşmeler kapsamında Van halkının yoğun ilgisiyle karşılandı.
Her geçen gün daha fazla   ziyaret edilen AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu Van halkının teveccühüne mazhar oldu.
Göreve geldiği günden bu yana yapmış olduğu şeffaf çalışmalarıyla gönüllere taht kuran Başkan Türkmenoğlu, kendisini ziyarete gelen vatandaşlarla yakından ilgilenmeyi ihmal etmiyor. Gösterilen sıcak ilgi ve samimiyetten dolayı tüm herkesin gönlüne taht kuran Başkan Türkmenoğlu, hem saha çalışmalarında hem de parti binasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmetlerini anlatarak, 2023 seçimlerinin önemini vurguluyor.


"ZİYARETÇİLERE BAŞKAN ERDOĞAN'IN  KİTABINI HEDİYE EDİYOR"


Kensini ziyarete gelenlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaleme aldığı "Daha adil bir dünya mümkün" adlı kitabını hediye eden Başkan Türkmenoğlu,son derece kararlı ve emin bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber