VANTSO Başkan Adayı Biner 'Kentte Güçlü Bir Lobi Eksikliği Var'

Ekonomi 16.07.2022 - 12:34, Güncelleme: 16.07.2022 - 14:20
 

VANTSO Başkan Adayı Biner 'Kentte Güçlü Bir Lobi Eksikliği Var'

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Faruk Biner, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Faruk Biner, gündeme dair açıklamalarda bulundu.  Van TSO Başkan Adayı Faruk Biner ve yol arkadaşları seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bir taraftan seçim çalışmalarını yürüten Başkan Adayı, Bir taraftan da kentin sorunlarını gündeme taşıyarak ilgililerin harekete geçmesi ve çözüm bulmaları yönünde açıklamalarda bulunuyor. ‘’VAN’IN SAHİBİ BÜTÜN VANLILARDIR’’ Son dönemlerde Van’da yaşanan bazı sıkıntıların çözümünün gerçekleşmemesinin tek nedeninin, ilimizin güçlü bir lobi oluşumunun olmamasından kaynaklı olduğunu söyleyen Van Tso Başkan Adayı Faruk Biner, ‘’ Son zamanlarda sıklıkla dile getirilen Van şehri sahipsiz söyleminin gereğini yerine getireceğiz. Van şehrinin sahibi biziz yani Van’da yaşayan herkes, bütün Vanlılardır. Bizler şehrimize sahip çıkacağız. Çıkılmasını sağlayacağız. Herkese görev ve sorumlulukları çerçevesinde dokunacağız. İlimizin güçlü bir lobiye ihtiyacı var, bunu da biz oluşturacağız.’’ dedi. 
Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Faruk Biner, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Faruk Biner, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 


Van TSO Başkan Adayı Faruk Biner ve yol arkadaşları seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bir taraftan seçim çalışmalarını yürüten Başkan Adayı, Bir taraftan da kentin sorunlarını gündeme taşıyarak ilgililerin harekete geçmesi ve çözüm bulmaları yönünde açıklamalarda bulunuyor.

‘’VAN’IN SAHİBİ BÜTÜN VANLILARDIR’’


Son dönemlerde Van’da yaşanan bazı sıkıntıların çözümünün gerçekleşmemesinin tek nedeninin, ilimizin güçlü bir lobi oluşumunun olmamasından kaynaklı olduğunu söyleyen Van Tso Başkan Adayı Faruk Biner, ‘’ Son zamanlarda sıklıkla dile getirilen Van şehri sahipsiz söyleminin gereğini yerine getireceğiz. Van şehrinin sahibi biziz yani Van’da yaşayan herkes, bütün Vanlılardır.

Bizler şehrimize sahip çıkacağız. Çıkılmasını sağlayacağız. Herkese görev ve sorumlulukları çerçevesinde dokunacağız. İlimizin güçlü bir lobiye ihtiyacı var, bunu da biz oluşturacağız.’’ dedi. 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber