VANTB Başkanı Süer’den Ramazan Ayı Mesajı

Van Haber 08.03.2024 - 22:03, Güncelleme: 08.03.2024 - 22:03
 

VANTB Başkanı Süer’den Ramazan Ayı Mesajı

Van Ticaret Borsası (VANTB) Başkanı Nayif Süer, mübarek Ramazan ayı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkanı Süer, mesajında şunları söyledi: “Mübarek ramazan ayı huzuruna kavuşmuş bulunuyoruz. Ramazan paylaşmak, yardımlaşmak, birlik ve beraberliktir. Ramazan ayı yuvalarımıza bolluk bereket ve huzur getiren mübarek bir aydır. Zengin-fakir,  genç-yaşlı aynı sofrayı paylaşmak, aynı saflarda durmak, birliğimizi daha da anlamlı hale getirecektir. Şu aziz günlerde mübarek kadim değerleri yaşamanın güzelliği içerisindeyiz. İyiliklerin, güzelliklerin paylaşılarak çoğaltılması, yaşatılması ile ilimizde, ülkemizde ve tüm İslam âleminde ramazan ayının sağlık, huzur ve güven içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Manevi huzuru bulduğumuz Ramazan ayının ruhu ile tüm İslam âleminin kardeşlik duygularının artmasını temenni ediyorum. Mübarek ramazan ayı tüm insanlığa barış ve huzur getirsin ve hayırlara vesile olsun. Savaşların değil barışın hâkim olduğu bir dünya dileğiyle, tüm hemşerilerimize hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Van Ticaret Borsası (VANTB) Başkanı Nayif Süer, mübarek Ramazan ayı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkanı Süer, mesajında şunları söyledi:

“Mübarek ramazan ayı huzuruna kavuşmuş bulunuyoruz. Ramazan paylaşmak, yardımlaşmak, birlik ve beraberliktir. Ramazan ayı yuvalarımıza bolluk bereket ve huzur getiren mübarek bir aydır. Zengin-fakir,  genç-yaşlı aynı sofrayı paylaşmak, aynı saflarda durmak, birliğimizi daha da anlamlı hale getirecektir. Şu aziz günlerde mübarek kadim değerleri yaşamanın güzelliği içerisindeyiz.

İyiliklerin, güzelliklerin paylaşılarak çoğaltılması, yaşatılması ile ilimizde, ülkemizde ve tüm İslam âleminde ramazan ayının sağlık, huzur ve güven içerisinde geçmesini temenni ediyorum.

Manevi huzuru bulduğumuz Ramazan ayının ruhu ile tüm İslam âleminin kardeşlik duygularının artmasını temenni ediyorum. Mübarek ramazan ayı tüm insanlığa barış ve huzur getirsin ve hayırlara vesile olsun. Savaşların değil barışın hâkim olduğu bir dünya dileğiyle, tüm hemşerilerimize hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber