Vanspor'un Gülen Yüzü Kaza Geçirdi

Gündem 24.07.2023 - 11:21, Güncelleme: 24.07.2023 - 11:21
 

Vanspor'un Gülen Yüzü Kaza Geçirdi

Vanspor'un efsane futbolcularından olan Mehmet Tuğrul geçirmiş olduğu kaza nedeniyle ameliyata alındı.

Vanspor'un efsane futbolcularından olan Mehmet Tuğrul geçirmiş olduğu kaza nedeniyle ameliyata alındı. Uzun yılllar Vanspor'da başarıyla top koşturan, aynı zamanda AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı olan Mehmet Tuğrul, yüksekten düşerek kafa üstü yere çakıldı. Kaza yerine çağrılan ambulans ile Van Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.  4 saat süren başarılı ameliyat sonrası yoğun bakıma alınana Tuğrul'un durumu iyi olduğu öğrenildi. Kazanın olduğu ilk saatlerden itibaren gece saat 03.00' a kadar hastanede ayrılmayan  AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray başta olmak üzere yardımcıları Abdullah Çalım, Sinan Başak, Abdurahman Çohaz, Abdulsamet Göl, Nurullah Aslan, Mehmet Ali Karakuş, Bilal Eryiğit, Enver Aksöyek ve diğer yönetim kurulu üyeleri amaliyathane önünde Mehmet Tuğrul'a dua ettiler. Yerelvanhaber ekibi olarak Vanspor'un gülen yüzlü hocamıza Allah'tan şifalar diliyoruz.
Vanspor'un efsane futbolcularından olan Mehmet Tuğrul geçirmiş olduğu kaza nedeniyle ameliyata alındı.

Vanspor'un efsane futbolcularından olan Mehmet Tuğrul geçirmiş olduğu kaza nedeniyle ameliyata alındı.


Uzun yılllar Vanspor'da başarıyla top koşturan, aynı zamanda Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı olan Mehmet Tuğrul, yüksekten düşerek kafa üstü yere çakıldı. Kaza yerine çağrılan ambulans ile Van Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.  4 saat süren başarılı ameliyat sonrası yoğun bakıma alınana Tuğrul'un durumu iyi olduğu öğrenildi.


Kazanın olduğu ilk saatlerden itibaren gece saat 03.00' a kadar hastanede ayrılmayan  Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray başta olmak üzere yardımcıları Abdullah Çalım, Sinan Başak, Abdurahman Çohaz, Abdulsamet Göl, Nurullah Aslan, Mehmet Ali Karakuş, Bilal Eryiğit, Enver Aksöyek ve diğer yönetim kurulu üyeleri amaliyathane önünde Mehmet Tuğrul'a dua ettiler.
Yerelvanhaber ekibi olarak Vanspor'un gülen yüzlü hocamıza Allah'tan şifalar diliyoruz.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber