Vanspor’dan Taraftarlara Teşekkür Mesajı

Spor 19.02.2024 - 18:39, Güncelleme: 19.02.2024 - 18:39
 

Vanspor’dan Taraftarlara Teşekkür Mesajı

Vanspor yönetiminden 1461 Trabzon FK maçında tribünleri tıklım, tıklım dolduran taraftarlara teşekkür mesajı geldi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Acn Turk Vanspor Basın Sözcüsü Fikret Beler, şampiyonluk yolunda önemli maçlardan biri olan 1461 Trabzon müsabakasında trübünleri hınca hınç dolduran taraftarlara teşekkür etti. Beler açıkladığı basın açıklamasında teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi: 18.02.2024 tarihinde oynanan Vanspor FK ile 1461 Trabzonspor karşılaşmasına, “Tek Trübün Tek Yürek”  çıktığımız, bu slogan ışığında Atatürk Stadyumu'nu dolduran tüm Van halkı ve taraftarları, hem Karakobralar hem de Gölkentliler taraftar grupları, tribünlerde yarattıkları müthiş ambiyans ve olağanüstü etkileyici destekle, taraftarın takımını nasıl pozitif yönde etkileyebileceğine dair en güzel örneği sergiledi. Bu gurur verici manzara, sadece Van'da değil, ülkemizin en güçlü taraftar desteğini simgeliyor. Takımımızın bugünlerde ihtiyaç duyduğu en önemli manevi güç budur. Bu destekle Vansporumuzun sezon sonunu şampiyon olarak, şanlı taraftarlarıyla kutlamasını temenni ediyoruz. Aldığımız galibiyette emeği ve payı olan tüm Vanspor taraftarına, bizi yalnız bırakmayan yanımızda olan basın grubuna teşekkür ederiz” dedi. Vanspor - Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler    
Vanspor yönetiminden 1461 Trabzon FK maçında tribünleri tıklım, tıklım dolduran taraftarlara teşekkür mesajı geldi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Acn Turk spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor Basın Sözcüsü Fikret Beler, şampiyonluk yolunda önemli maçlardan biri olan 1461 Trabzon müsabakasında trübünleri hınca hınç dolduran taraftarlara teşekkür etti.

Beler açıkladığı basın açıklamasında teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

18.02.2024 tarihinde oynanan spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor FK ile 1461 Trabzon spor karşılaşmasına, “Tek Trübün Tek Yürek”  çıktığımız, bu slogan ışığında Atatürk Stadyumu'nu dolduran tüm Van halkı ve taraftarları, hem Karakobralar hem de Gölkentliler taraftar grupları, tribünlerde yarattıkları müthiş ambiyans ve olağanüstü etkileyici destekle, taraftarın takımını nasıl pozitif yönde etkileyebileceğine dair en güzel örneği sergiledi.

Bu gurur verici manzara, sadece Van'da değil, ülkemizin en güçlü taraftar desteğini simgeliyor. Takımımızın bugünlerde ihtiyaç duyduğu en önemli manevi güç budur. Bu destekle Vansporumuzun sezon sonunu şampiyon olarak, şanlı taraftarlarıyla kutlamasını temenni ediyoruz. Aldığımız galibiyette emeği ve payı olan tüm spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor taraftarına, bizi yalnız bırakmayan yanımızda olan basın grubuna teşekkür ederiz” dedi.

spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor - Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber