Vanspor'da Neler Oluyor

Spor 16.12.2022 - 22:27, Güncelleme: 16.12.2022 - 22:27
 

Vanspor'da Neler Oluyor

Vanspor FK Başkanı Ferhat Kıyak düzenlediği basın toplantısında kulüp hesaplarına bloke koyan eski Başkan Servet Yenitürk'e tepki gösterdi.

Vanspor FK Başkanı Ferhat Kıyak düzenlediği basın toplantısında kulüp hesaplarına bloke koyan eski Başkan Servet Yenitürk'e tepki gösterdi. Vanspor'un 2. lige çıkmasından büyük emekleri olan eski Başkan Servet Yenitürk, mağdur olduğu gerekçesiyle kulüp hesaplarına bloke koydu. Kendi Başkanlığı döneminde takımın transfer yolunun açılması için  SSK borçlarına karşılık eş,dost,akraba ve kendi araçlarını hipotek ettiren Servet Yenitürk, ödenmeyen borçlardan dolayı bu araçların vergi dairesi tarafından bağlandığı ve mağdur olduğunu gerekçesiyle kulüp hesaplarına bloke koydu. Kulüp tesisilerinde daha önce yapılması planlanan basın toplantısını bugüne alan Vanspor Kulübü Başkanı Ferhat Kıyak hesaplara bırakılan bloke için eski başkan Yenitürk'e tepki göstererek" Bu borçların da kendi dönemine ait olduğunu ifade etti. Başkan Kıyak" Servet Yenitürk'ün bu kulübe vermiş olduğu zararlar hakkında hukuki süreci başlatacaklarını söyleyen Kıyak, "Vanspor bayrağını devraldığımızda tüm Van halkı nasıl bir enkaz aldığımızın farkındaydı. Bu durumdan hiç şikâyetçi olmadık. Bu bayrağı devir alırken nasıl zorluklarla karşılaşacağımızı, bizlerin nasıl zorlu bir sürecin beklediğini biliyorduk. Görevi alırken ligin başlamasına kısa bir süre kalmıştı. Bugüne kadar Vanspor'un yararına olacak en güzel işleri yaptık. Gerek sportif anlamda, gerekse Vanspor'a maddi kaynaklar bulma anlamında üzerimize düşen görevleri yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu 5 aylık süreçte kimseyle bir polemiği girmedik ve bu şehrin fitnesi, fesadı olmadım. Yönetimimizle birlikte tek amacımız Vanspor'u en iyi yerlere getirebilmek için elimizden gelen veriyoruz" dedi.  
Vanspor FK Başkanı Ferhat Kıyak düzenlediği basın toplantısında kulüp hesaplarına bloke koyan eski Başkan Servet Yenitürk'e tepki gösterdi.

Vanspor FK Başkanı Ferhat Kıyak düzenlediği basın toplantısında kulüp hesaplarına bloke koyan eski Başkan Servet Yenitürk'e tepki gösterdi.
Vanspor'un 2. lige çıkmasından büyük emekleri olan eski Başkan Servet Yenitürk, mağdur olduğu gerekçesiyle kulüp hesaplarına bloke koydu.


Kendi Başkanlığı döneminde takımın transfer yolunun açılması için  SSK borçlarına karşılık eş,dost,akraba ve kendi araçlarını hipotek ettiren Servet Yenitürk, ödenmeyen borçlardan dolayı bu araçların vergi dairesi tarafından bağlandığı ve mağdur olduğunu gerekçesiyle kulüp hesaplarına bloke koydu.


Kulüp tesisilerinde daha önce yapılması planlanan basın toplantısını bugüne alan Vanspor Kulübü Başkanı Ferhat Kıyak hesaplara bırakılan bloke için eski başkan Yenitürk'e tepki göstererek" Bu borçların da kendi dönemine ait olduğunu ifade etti.
Başkan Kıyak" Servet Yenitürk'ün bu kulübe vermiş olduğu zararlar hakkında hukuki süreci başlatacaklarını söyleyen Kıyak, "Vanspor bayrağını devraldığımızda tüm Van halkı nasıl bir enkaz aldığımızın farkındaydı. Bu durumdan hiç şikâyetçi olmadık. Bu bayrağı devir alırken nasıl zorluklarla karşılaşacağımızı, bizlerin nasıl zorlu bir sürecin beklediğini biliyorduk. Görevi alırken ligin başlamasına kısa bir süre kalmıştı. Bugüne kadar Vanspor'un yararına olacak en güzel işleri yaptık. Gerek sportif anlamda, gerekse Vanspor'a maddi kaynaklar bulma anlamında üzerimize düşen görevleri yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu 5 aylık süreçte kimseyle bir polemiği girmedik ve bu şehrin fitnesi, fesadı olmadım. Yönetimimizle birlikte tek amacımız Vanspor'u en iyi yerlere getirebilmek için elimizden gelen veriyoruz" dedi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber