Vanspor’a Afyon Kaymağı 2-0

Spor 02.03.2024 - 21:32, Güncelleme: 02.03.2024 - 23:38
 

Vanspor’a Afyon Kaymağı 2-0

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, sahasında Afyonspor’u 2-0 yenerek, zirve yarışını bırakmadı.

Van Atatürk Şehir Statyumunda Afyonspor’u konuk eden AcnTurk Vanspor FK, rakibini Sinan Kurumuş ve Metincan Cici'nin attığı gollerle 2-0 mağlup ederek, zirve yarışına devam ededi. Geçen hafta deplasmanda oynadığı vasat oyunla lider Esenler Erokspor’a 2-0 mağlup olan temsilcimiz Vanspor, rövanşı Afyonspor’da aldı. Saha ve seyirci avantajı olan siyah kırmızılı temsilcimiz, ligin genç takımlarında Afyonspor’a karşı zaman, zaman zor anlar yaşadı. Rakibinin hızlı çıkışlarına fazla karşılık veremeyen Vanspor, defansta verdiği açıklar yürekleri ağza getirdi. Tecrübeli oyuncularımız Sinan Kurumuş ve Metincan Cici’nin ayağında kazandığımız gollerle konuk Afyonspor’u eli boş gönderdik. Bu haftaki alınan üç puanla puanını 56’ya çıkaran Vanspor haftaya Diyerbekir Spor’a konuk olacak. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Hbaer - Yerel Haberler
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, sahasında Afyonspor’u 2-0 yenerek, zirve yarışını bırakmadı.

Van Atatürk Şehir Statyumunda Afyonspor’u konuk eden AcnTurk spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor FK, rakibini Sinan Kurumuş ve Metincan Cici'nin attığı gollerle 2-0 mağlup ederek, zirve yarışına devam ededi.


Geçen hafta deplasmanda oynadığı vasat oyunla lider Esenler Erokspor’a 2-0 mağlup olan temsilcimiz Vanspor, rövanşı Afyonspor’da aldı. Saha ve seyirci avantajı olan siyah kırmızılı temsilcimiz, ligin genç takımlarında Afyonspor’a karşı zaman, zaman zor anlar yaşadı. Rakibinin hızlı çıkışlarına fazla karşılık veremeyen Vanspor, defansta verdiği açıklar yürekleri ağza getirdi.

Tecrübeli oyuncularımız Sinan Kurumuş ve Metincan Cici’nin ayağında kazandığımız gollerle konuk Afyonspor’u eli boş gönderdik.
Bu haftaki alınan üç puanla puanını 56’ya çıkaran spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor haftaya Diyerbekir Spor’a konuk olacak.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Hbaer - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber