Vanspor Teknik Direktör arayışlarına başladı.

Spor 15.05.2022 - 23:39, Güncelleme: 15.05.2022 - 23:39
 

Vanspor Teknik Direktör arayışlarına başladı.

Gelecek sezonun teknik direktörü için çalışmalarını başlatan Vanspor'da en güçlü 4 isim belli oldu.

  Vanspor FK teknik direktör arayışlarına başladı. Gelecek sezonun teknik direktörü için çalışmalarını  başlatan  Vanspor'da en güçlü 4 isim belli oldu.   İstanbul'da Kulüp Başkanı Mehmet Avcı nezaretinde bir araya gelen siyah kırmızılı takım yöneticileri, 4 Teknik Direktörden birine  mukavele imzalamak istiyor.   Belirlenen isimlerden birinde karar kılmak isteyen Vanspor, önümüzdeki sezonun şampiyon takımını kurmak için erken start verdi. İşte adaylar.   Cüneyt DUMLUPINAR Yalçın KOVUŞKAVAK Ercüment ÇOŞKUNDERE İlker PÜREN
Gelecek sezonun teknik direktörü için çalışmalarını başlatan Vanspor'da en güçlü 4 isim belli oldu.

 

Vanspor FK teknik direktör arayışlarına başladı.

Gelecek sezonun teknik direktörü için çalışmalarını  başlatan  Vanspor'da en güçlü 4 isim belli oldu.

 

İstanbul'da Kulüp Başkanı Mehmet Avcı nezaretinde bir araya gelen siyah kırmızılı takım yöneticileri, 4 Teknik Direktörden birine  mukavele imzalamak istiyor.

 

Belirlenen isimlerden birinde karar kılmak isteyen Vanspor, önümüzdeki sezonun şampiyon takımını kurmak için erken start verdi.

İşte adaylar.

 

Cüneyt DUMLUPINAR

Yalçın KOVUŞKAVAK

Ercüment ÇOŞKUNDERE

İlker PÜREN

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber