Vanspor Şeytanın Bacağını Kırdı

Spor 25.12.2023 - 16:47, Güncelleme: 25.12.2023 - 16:47
 

Vanspor Şeytanın Bacağını Kırdı

Temsilcimiz Vanspor bugün kendi evinde ağırladığı Bursaspor karşısında güzel futbolunu 3 golle süslemeyi başarabildi.

TFF 2. Lig Beyaz grubun güçlü takımı temsilcimiz Vanspor, haftalardır devam eden kötü gidişatını bozarak, Bursaspor karşısında adeta futbol dersi verdi. M. EMİR UĞURLU Van Valiliği İl Disiplin Kurulu tarafından alınan karar gereği seyirci alınmadığı maçta, taraftarlar çevre binalarda izlemeye gayret etti. Kötü hava şartları nedeniyle Pazar günü oynanması gereken müsabaka bugün oynandı. Geçen hafta Bursa’da oynanan Diyarbekirspor maçında ev sahibi takım futbolcuların sahada terör estirmesinden dolayı gözler bu maça çevrilmişti. Sosyal medyada yapılan intikam yeminlerinden dolayı bu maça seyirci alınmayarak, adeta siyah kırmızlı takım taraftarları cezalandırıldı. Kentte alınan üst düzey güvenlik önlemleri ise gözden kaçmadı. Maçtan dakikalar: Müsabakaya kontrollü başlayan ev sahibi takımımız ilk on dakikada ayağa pas yaparak, hâkimiyeti ele almasından sonra kontra ataklarla gole gitmeyi düşündü. Zaman, zaman yapılan pas hatalarına rağmen konuk takım Bursaspor’un as oyuncuların cezalı olmasından dolayı bu durumu avantaja çeviren siyah kırmızlı ekibimiz ilerleyen her dakikada baskısını iyece artırmaya çalıştı. Dakikalar 14’ü gösterdiğinde kazandığımız penaltı ile haftalarca suskun olan Harun Kavaklıdere’nin ayağında kazandığımız golle durumu 1-0 yaptık. İlk 45 dakikada bu skorla bitti. İkinci yarıda daha etkili başlayan Vanspor birçok gol pozisyonlarından faydalanmadı. 64. dakikada Emre Öztürk  ve 66. Dakikada Onurcan’ın attığı gollerle durumu 3-0 yaptı. Son derece etkili oynayan Vanspor karşısında 88. Dakikada Bursaspor kazandığı penaltıdan yararlanamadı. Müsabakada başka gol sesi çıkmadı. Uzun zamandır galibiyete hasret kalan temsilcimiz bu maçta şeytanın bacağını kırarak, galibiyet orucunu bozdu. Van Habert - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler    
Temsilcimiz Vanspor bugün kendi evinde ağırladığı Bursaspor karşısında güzel futbolunu 3 golle süslemeyi başarabildi.

TFF 2. Lig Beyaz grubun güçlü takımı temsilcimiz Vanspor, haftalardır devam eden kötü gidişatını bozarak, Bursa spor karşısında adeta futbol dersi verdi.

M. EMİR UĞURLU

Van Valiliği İl Disiplin Kurulu tarafından alınan karar gereği seyirci alınmadığı maçta, taraftarlar çevre binalarda izlemeye gayret etti. Kötü hava şartları nedeniyle Pazar günü oynanması gereken müsabaka bugün oynandı.

Geçen hafta Bursa’da oynanan Diyarbekir spor maçında ev sahibi takım futbolcuların sahada terör estirmesinden dolayı gözler bu maça çevrilmişti. Sosyal medyada yapılan intikam yeminlerinden dolayı bu maça seyirci alınmayarak, adeta siyah kırmızlı takım taraftarları cezalandırıldı. Kentte alınan üst düzey güvenlik önlemleri ise gözden kaçmadı.

Maçtan dakikalar:

Müsabakaya kontrollü başlayan ev sahibi takımımız ilk on dakikada ayağa pas yaparak, hâkimiyeti ele almasından sonra kontra ataklarla gole gitmeyi düşündü. Zaman, zaman yapılan pas hatalarına rağmen konuk takım Bursaspor’un as oyuncuların cezalı olmasından dolayı bu durumu avantaja çeviren siyah kırmızlı ekibimiz ilerleyen her dakikada baskısını iyece artırmaya çalıştı.

Dakikalar 14’ü gösterdiğinde kazandığımız penaltı ile haftalarca suskun olan Harun Kavaklıdere’nin ayağında kazandığımız golle durumu 1-0 yaptık. İlk 45 dakikada bu skorla bitti.

İkinci yarıda daha etkili başlayan Van spor birçok gol pozisyonlarından faydalanmadı.

64. dakikada Emre Öztürk  ve 66. Dakikada Onurcan’ın attığı gollerle durumu 3-0 yaptı.

Son derece etkili oynayan Van spor karşısında 88. Dakikada Bursa spor kazandığı penaltıdan yararlanamadı.

Müsabakada başka gol sesi çıkmadı. Uzun zamandır galibiyete hasret kalan temsilcimiz bu maçta şeytanın bacağını kırarak, galibiyet orucunu bozdu.

Van Habert - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber