Vanspor Galibiyet Serisine Devam Dedi

Spor 10.09.2023 - 18:43, Güncelleme: 10.09.2023 - 18:43
 

Vanspor Galibiyet Serisine Devam Dedi

2. Lig'in 3. haftasında deplasmanda Serikspor ile kozlarını paylaşan Vanspor, tempo seviyesi düşük olan mücadeleyi kazandı. 2-0

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Vanspor,ligin 3. haftasında Serikspor'u 2-0 yenerek, puanını 9'a çıkardı. Mücadelenin ilk 15 dakikasını kontrol altına almasını bilen siyah kırmızılı ekip, rakip takım Serikspor'un oyun anlayışını bozmayı başardı. Karşılaşmanın 43. dakikasında Bertuğ Bayar ile rakip fileleri havalandıran Vanspor 1-0 öne geçti. Soyunma odasına üstün giren takımımız ikinci yarıya daha defansit oyun anlayışı ile kontra ataklarla rakibe yüklenmeye başladı. 68. dakikada saneye çıkan Kerem Çağatay, rakip ceza alanı içinde düzgün vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi. 2-0'dan sonra iyice rahatlayan temsilcimiz Vanspor, defansit oyunuyla daha kontrollü olmaya çalıştı. Maçın geri kalan sürelerinde her iki takımda gol sesi çıkmayınca siyah kırmızılı takım maçı kazanan taraf oldu. 1. Lig yolunda üçte üç yaparak galibiyet serisini bozmayan Vanspor 9 puanla ikinci sırada yerini aldı. Önümüzdeki hafta kendi sahasında Kırşehir Belediyespor'u konuk edecek Vanspor yoluna emin adımlarla ilerliyor.  
2. Lig'in 3. haftasında deplasmanda Serikspor ile kozlarını paylaşan Vanspor, tempo seviyesi düşük olan mücadeleyi kazandı. 2-0

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Vanspor,ligin 3. haftasında Serikspor'u 2-0 yenerek, puanını 9'a çıkardı. Mücadelenin ilk 15 dakikasını kontrol altına almasını bilen siyah kırmızılı ekip, rakip takım Serikspor'un oyun anlayışını bozmayı başardı.


Karşılaşmanın 43. dakikasında Bertuğ Bayar ile rakip fileleri havalandıran Van spor 1-0 öne geçti. Soyunma odasına üstün giren takımımız ikinci yarıya daha defansit oyun anlayışı ile kontra ataklarla rakibe yüklenmeye başladı. 68. dakikada saneye çıkan Kerem Çağatay, rakip ceza alanı içinde düzgün vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi.


2-0'dan sonra iyice rahatlayan temsilcimiz Vanspor, defansit oyunuyla daha kontrollü olmaya çalıştı. Maçın geri kalan sürelerinde her iki takımda gol sesi çıkmayınca siyah kırmızılı takım maçı kazanan taraf oldu.


1. Lig yolunda üçte üç yaparak galibiyet serisini bozmayan Van spor 9 puanla ikinci sırada yerini aldı.
Önümüzdeki hafta kendi sahasında Kırşehir Belediyespor'u konuk edecek Van spor yoluna emin adımlarla ilerliyor.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber