Vanspor Şampiyon Gibi Oynadı Söktü Aldı

Spor 21.01.2024 - 17:12, Güncelleme: 21.01.2024 - 17:12
 

Vanspor Şampiyon Gibi Oynadı Söktü Aldı

Vanspor FK deplasmanda karşılaştığı Adıyaman FK karşısında tecrübeli oyunu sayesinde 1-3 kazanarak, haftayı üç puanla kapattı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından temsilcimiz Vanspor, 21. Hafta sonunda deplasmanda karşılaştığı Adıyaman FK karşısında, zorlanmasına rağmen üç puanı alan taraf oldu. 6 Şubat depremlerinde Adıyaman’ında etkilendiği yıkıcı depremde Adıyaman stadyumunun yıkılmasıyla rakip takım tüm iç saha maçlarını süni çim olan Kahta İlçe stadyumunda oynuyor. Konuk takım siyah kırmızılı ekibimiz, sahanın çok kötü olmasından ilk yarıda nasibini aldı. İlk 45 dakikanın orta hakem düdüğü ile birlikte müsabaka temsilcimiz Vanspor’un oyun kontrolü ile başladı. Üstün bir futbol ortaya koymasına rağmen sahanın süni çim olması temsilcimizin en büyük dezavantajıydı. Rakip kaleye çok dayanmamıza rağmen isteğimiz golü bir türlü bulamadık. Sahayı iyi bilen rakip Adıyamanlı futbolcu Yakup Poyrazlı’nın ayağında bulduğu golle 1-0 öne geçti. Soyunma odasına mağlup giden temsilcimiz Vanspor yaptığı futbolcu değişikliği ile ikinci yarıya fırtına gibi girdi. Emre Oymak’ın olağanüstü oyunu sayesinde aradığımız gol,59. Dakikada Burak Kavlak’ın kafa golüyle skor 1-1 oldu. Maça ağırlığını iyece ortaya koyan suskun golcümüz Bahattin Berke Demircan’ın aşırtma golü ile 2-1 öne geçtik. Müsabakanın başında beri oynadığı saldırgan oyunla iyice strese giren Adıyaman, yeni transferimiz Metin Cici’nin mükemmel golü ile müsabakadan 1-3 yenik ayrıldı. Vanspor aldığı galibiyetle 40 puanla 3. Sıraya yükselirken, Adıyaman ise 12 puanda ligin son sırasında yer alıyor. Vanspor – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler - Vanhbaerleri
Vanspor FK deplasmanda karşılaştığı Adıyaman FK karşısında tecrübeli oyunu sayesinde 1-3 kazanarak, haftayı üç puanla kapattı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından temsilcimiz Vanspor, 21. Hafta sonunda deplasmanda karşılaştığı Adıyaman FK karşısında, zorlanmasına rağmen üç puanı alan taraf oldu.

6 Şubat depremlerinde Adıyaman’ında etkilendiği yıkıcı depremde Adıyaman stadyumunun yıkılmasıyla rakip takım tüm iç saha maçlarını süni çim olan Kahta İlçe stadyumunda oynuyor. Konuk takım siyah kırmızılı ekibimiz, sahanın çok kötü olmasından ilk yarıda nasibini aldı.

İlk 45 dakikanın orta hakem düdüğü ile birlikte müsabaka temsilcimiz Vanspor’un oyun kontrolü ile başladı. Üstün bir futbol ortaya koymasına rağmen sahanın süni çim olması temsilcimizin en büyük dezavantajıydı. Rakip kaleye çok dayanmamıza rağmen isteğimiz golü bir türlü bulamadık.

Sahayı iyi bilen rakip Adıyamanlı futbolcu Yakup Poyrazlı’nın ayağında bulduğu golle 1-0 öne geçti.

Soyunma odasına mağlup giden temsilcimiz Vanspor yaptığı futbolcu değişikliği ile ikinci yarıya fırtına gibi girdi. Emre Oymak’ın olağanüstü oyunu sayesinde aradığımız gol,59. Dakikada Burak Kavlak’ın kafa golüyle skor 1-1 oldu. Maça ağırlığını iyece ortaya koyan suskun golcümüz Bahattin Berke Demircan’ın aşırtma golü ile 2-1 öne geçtik. Müsabakanın başında beri oynadığı saldırgan oyunla iyice strese giren Adıyaman, yeni transferimiz Metin Cici’nin mükemmel golü ile müsabakadan 1-3 yenik ayrıldı. Vanspor aldığı galibiyetle 40 puanla 3. Sıraya yükselirken, Adıyaman ise 12 puanda ligin son sırasında yer alıyor.

Vanspor Van Haber – Yerel Van Haber Yerel Haberler - Vanhbaerleri

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber