Vanspor rehavetin bedelini ödedi

Spor 02.04.2023 - 22:44, Güncelleme: 02.04.2023 - 22:44
 

Vanspor rehavetin bedelini ödedi

2. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor kendi sahasında konuk ettiği Kastamonuspor karşısında 0-0 berabere kaldı.

TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grubun şampiyonluğun  ikinci büyük takımı Vanspor FK ligde hedefi olmayan Kastamospor önünde vasat futbolun bedelini ağır ödedi. 17 haftadan bu yana yenilgi yüzü görmeyen siyah kırmızılı takım, oynadığı son 7 maçında sahada galip gelmişti. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken rakip takımın mevcut durumunu hafife alan Vanspor ekibi, sahada tel, tel döküldü. Maça büyük ilgi gösteren Vanspor taraftarları 90 dakika boyunca rakip takımı etki altına alma çabası da sonuç vermedi 0-0. Vanspor, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Haydar Yılmaz, Şerif Doğan, Nuri Terliksiz, Uğur Adem Gezer, Erkul Küçük, Barış Sağır, Emre Oymak, Sedat Komi, Emrah Tacir, Hasan Bilal ve Utku Şen ilk onbiri ile çıktı.  Kastamonuspor ise sahaya; Eray Birniçan, Yusuf Talum, Mustafa Berkan Aydeniz, Ahmet Furkan Özcan, Emrecan Coşkun, Burak Turan, Yasin Başaytaç, Ömer Faruk Yücel, Abdulaziz Solmaz, Yiğitali Bayrak ve Ergin Keleş ilk onbiri ile çıktı.  Karşılaşmayı Burak Taşkınsoy Selim Şenöz ve Sinan Ertinğü hakem üçlüsü yönetirken, dördüncü hakem olarak ise Oğuzhan Gökçen görev aldı.  Vanspor alınan beraberlik sonucu 62 puanla ikinci sıradaki yerini korurken şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.  
2. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor kendi sahasında konuk ettiği Kastamonuspor karşısında 0-0 berabere kaldı.

TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grubun şampiyonluğun  ikinci büyük takımı Vanspor FK ligde hedefi olmayan Kastamospor önünde vasat futbolun bedelini ağır ödedi.
17 haftadan bu yana yenilgi yüzü görmeyen siyah kırmızılı takım, oynadığı son 7 maçında sahada galip gelmişti. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken rakip takımın mevcut durumunu hafife alan Vanspor ekibi, sahada tel, tel döküldü.


Maça büyük ilgi gösteren Vanspor taraftarları 90 dakika boyunca rakip takımı etki altına alma çabası da sonuç vermedi 0-0.
Vanspor, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Haydar Yılmaz, Şerif Doğan, Nuri Terliksiz, Uğur Adem Gezer, Erkul Küçük, Barış Sağır, Emre Oymak, Sedat Komi, Emrah Tacir, Hasan Bilal ve Utku Şen ilk onbiri ile çıktı.


  Kastamonuspor ise sahaya; Eray Birniçan, Yusuf Talum, Mustafa Berkan Aydeniz, Ahmet Furkan Özcan, Emrecan Coşkun, Burak Turan, Yasin Başaytaç, Ömer Faruk Yücel, Abdulaziz Solmaz, Yiğitali Bayrak ve Ergin Keleş ilk onbiri ile çıktı. 


Karşılaşmayı Burak Taşkınsoy Selim Şenöz ve Sinan Ertinğü hakem üçlüsü yönetirken, dördüncü hakem olarak ise Oğuzhan Gökçen görev aldı. 
Vanspor alınan beraberlik sonucu 62 puanla ikinci sıradaki yerini korurken şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber