Vanspor Öldü Öldü Dirildi

Spor 01.10.2023 - 17:41, Güncelleme: 01.10.2023 - 18:03
 

Vanspor Öldü Öldü Dirildi

TFF 2.Lig’in 6. Haftasında evinde ağırladığı Zonguldak Kömürspor karşısında 90+6’da Bekir Can Kara’ın ayağıyla 1-0 yenmeyi başardı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta lider Vanspor, kendi saha ve seyircisi önünde ligin zayıf takımlarında Kömürspor karşısında adeta ecel terleri döktü. Maçın başından sonuna kadar saç baş yolduran oyunuyla rakibine cesaret veren siyah kırmızılı takım uzatmalarda skoru 1-0 yaparak, liderliğini korudu. Van Atatürk Şehir Statyumu’nda büyük seyirci desteğini arkasına alarak maça başlayan ev sahibi temsilcimiz Vanspor, oyun kontrolünü elinde tutmak istedi. Bireysel hatalarla zaman zaman kalemizde gördüğümüz tehlikelerle rakip takıma adeta cesaret verdik. Oyun düzeninin kanatlara göre belirlemiş olması özellikle kanat oyuncuların da vasat oynaması sonucunda geriye yaslanmamamıza sebebiyet verdi. Rakip takım bu fırsatları değerlendirerek hücum anlayışı bir futbol ortaya koydu. Maçın ilk 45 dakikasında 0-0 bitti. İkinci yarıya daha çok istekli olmamıza rağmen, tutuk olan Vanspor, ilerleyen dakikalarda adeta ecel terleri dökmeye başladı. Futbolcuların bireysel yeteneklerini kullanamaması ve saha hakimiyetini ele alamamasından dolayı, ev sahibi takım oyuncuları büyük strese girmeye başladı. Rakip takım kalecisi Egemen’in bu dakikalarda seyirciyi tahrik edici hareketlerde bulunmasından sonra iyice bir gergin atmosferin içine girildi. 90 dakikası o-o sona eren maçta orta hakem tarafından 7 dakika duraklama olarak eklendi. 90+6’da sahneye çıkan Bekircan Kara attığı golle takımını 1-0 öne geçerdi. Daha sonraki dakikalarda gol olmayınca ev sahibi takım Vanspor Kömürspor’u 1-0 yenerek, liderlik koltuğunda 18 puana yükseldi. Haber: M.Emir Uğurlu
TFF 2.Lig’in 6. Haftasında evinde ağırladığı Zonguldak Kömürspor karşısında 90+6’da Bekir Can Kara’ın ayağıyla 1-0 yenmeyi başardı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta lider Vanspor, kendi saha ve seyircisi önünde ligin zayıf takımlarında Kömürspor karşısında adeta ecel terleri döktü. Maçın başından sonuna kadar saç baş yolduran oyunuyla rakibine cesaret veren siyah kırmızılı takım uzatmalarda skoru 1-0 yaparak, liderliğini korudu.

Van Atatürk Şehir Statyumu’nda büyük seyirci desteğini arkasına alarak maça başlayan ev sahibi temsilcimiz Vanspor, oyun kontrolünü elinde tutmak istedi. Bireysel hatalarla zaman zaman kalemizde gördüğümüz tehlikelerle rakip takıma adeta cesaret verdik. Oyun düzeninin kanatlara göre belirlemiş olması özellikle kanat oyuncuların da vasat oynaması sonucunda geriye yaslanmamamıza sebebiyet verdi. Rakip takım bu fırsatları değerlendirerek hücum anlayışı bir futbol ortaya koydu. Maçın ilk 45 dakikasında 0-0 bitti.

İkinci yarıya daha çok istekli olmamıza rağmen, tutuk olan Vanspor, ilerleyen dakikalarda adeta ecel terleri dökmeye başladı. Futbolcuların bireysel yeteneklerini kullanamaması ve saha hakimiyetini ele alamamasından dolayı, ev sahibi takım oyuncuları büyük strese girmeye başladı. Rakip takım kalecisi Egemen’in bu dakikalarda seyirciyi tahrik edici hareketlerde bulunmasından sonra iyice bir gergin atmosferin içine girildi.

90 dakikası o-o sona eren maçta orta hakem tarafından 7 dakika duraklama olarak eklendi. 90+6’da sahneye çıkan Bekircan Kara attığı golle takımını 1-0 öne geçerdi. Daha sonraki dakikalarda gol olmayınca ev sahibi takım Vanspor Kömürspor’u 1-0 yenerek, liderlik koltuğunda 18 puana yükseldi.

Haber: M.Emir Uğurlu

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber