Vanspor Mersin Rövanşını Aldı 3-0

Spor 17.03.2024 - 18:13, Güncelleme: 17.03.2024 - 18:13
 

Vanspor Mersin Rövanşını Aldı 3-0

Kendi evinde ağırladığı Teni Mersi İdmanyurdu’nu net skorla 3-0 yenen Vanspor, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza attı.

  TFF. 2. Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Acn Turk Vanspor FK, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Yeni Mersin İdmanyurdu’nu 3-0 yenerek, puanını 62’ye çıkardı. Van Atsatürk Şehir Statyumu’nda oynanan maça fırtına gibi giren siyah kırmızılı takımımız 17 dakikada Harun Kavaklıdere’nin attığı golle 1-0 öne geçtik. Her alanda oyun üstünlüğü ile taraftarlarına güzel maç izlettiren Vanspor, 45 artı 1’de Hasan Bilal durumu 2-0 yaptı. İkinci yarıya yine oyun üstünlüğünü elinde tutan Vanspor, Mersi’e sahayı dar etti. İkinci yarıya oyuna giren Ahmet Ülük, 83’e attığı golle takımını 3-0 öne geçirdi. Maçın ilerleyen dakikalarında gol olmayınca maç bu skorla bitti. Siyah kırmızılı takımımız ilk devrede yenildiği Mersin rövanşını da almış oldu. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Kendi evinde ağırladığı Teni Mersi İdmanyurdu’nu net skorla 3-0 yenen Vanspor, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza attı.

 

TFF. 2. Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Acn Turk Van spor FK, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Yeni Mersin İdmanyurdu’nu 3-0 yenerek, puanını 62’ye çıkardı.

Van Atsatürk Şehir Statyumu’nda oynanan maça fırtına gibi giren siyah kırmızılı takımımız 17 dakikada Harun Kavaklıdere’nin attığı golle 1-0 öne geçtik. Her alanda oyun üstünlüğü ile taraftarlarına güzel maç izlettiren Vanspor, 45 artı 1’de Hasan Bilal durumu 2-0 yaptı.

İkinci yarıya yine oyun üstünlüğünü elinde tutan Vanspor, Mersi’e sahayı dar etti. İkinci yarıya oyuna giren Ahmet Ülük, 83’e attığı golle takımını 3-0 öne geçirdi.

Maçın ilerleyen dakikalarında gol olmayınca maç bu skorla bitti. Siyah kırmızılı takımımız ilk devrede yenildiği Mersin rövanşını da almış oldu.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber