Vanspor Lideri Evinde Devirdi

Spor 03.12.2022 - 16:35, Güncelleme: 03.12.2022 - 17:14
 

Vanspor Lideri Evinde Devirdi

TFF 2. lig kırmızı grup 17. hafta mücadelesinde lider Bucaspor'a konuk olan Bitexsen Vanspor ilk devresi 0-0 sona eren mücadeleyi 1- 0 kazanarak deplasmandan altın değerinde 3 puan alan taraf oldu.

  İzmir Buca  Stadyumunda oynanan müsabakada  deplasmanda 1-0  kazanan Bitexsen Vanspor 17. hafta sonunda deplasmanda oynadığı  maçta Sedat Komi'nin 79. dakikada attığı golle   3 puan alan taraf oldu. İlk devresi orta saha ağırlıklı oynanan mücadelede her iki takımda karşılıklı pozisyonları değerlendiremedi.  Vanspor'un daha çok istekli olduğu maçın ilk yarısı golsüz berabere kaldı. Vanspor Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Haydar Yılmaz, Miraç Acer, Furkan Saki, Alihan Kubalas, Erkul Küçük, Muhsin Yıldırım, Barış Sağır, Muhammed Ali Doğan, Hasan Bilal, Emrah Tacir ve Uğur Can onbiriyle çıktı. Bucaspor ise Cüneyt Dumlupınar teknik sorumluluğunda sahaya; Kıvanç Küçükkarış, Mazlum Demir, Onur Özcan, Alper Kadir Duruk, Enes Alıç, Furkan Çil, Suruhan Fındıkcı, Cuma Menize, Berke Bıyık, Erhan Çelenk ve Mehmet Fuat Gölbaşı onbiriyle çıktı. Yeni Buca Stadında oynanan karşılamayı; İlker Yasin Avcı, Selim Şenöz, Mücahid Adem Çelebi ve Cihan Ataş hakem dörtlüsü yönetti. İkinci yarıya daha istekli başlayan ve kanatlardan baskı kuran konuk takım Vanspor  Emrah Tacir'in pasında Sedat Komi topu ağlara gönderdi. 1-0. Kanat ağırlıklı oyun oynayan siyah kırmızılı takım lider Bucaspor'a karşı doksan dakika boyunca atak futbol oynadı.   Vanspor 17. hafta sonunda çıktığı deplasman maçından da galibiyet ile ayrılarak altın değerinde 3 puan alarak  puanını 27'ye çıkardı. . Bitexsen Vanspor  17.  hafta mücadelesinde Van Atatürk Şehir Stadyumunda  Pazar günü saat 14.00'da kendi saha ve seyircisi önünde Utaş Uşakspor'u  konuk edecek.
TFF 2. lig kırmızı grup 17. hafta mücadelesinde lider Bucaspor'a konuk olan Bitexsen Vanspor ilk devresi 0-0 sona eren mücadeleyi 1- 0 kazanarak deplasmandan altın değerinde 3 puan alan taraf oldu.

 

İzmir Buca  Stadyumunda oynanan müsabakada  deplasmanda 1-0  kazanan Bitexsen Vanspor 17. hafta sonunda deplasmanda oynadığı  maçta Sedat Komi'nin 79. dakikada attığı golle   3 puan alan taraf oldu.

İlk devresi orta saha ağırlıklı oynanan mücadelede her iki takımda karşılıklı pozisyonları değerlendiremedi.
 Vanspor'un daha çok istekli olduğu maçın ilk yarısı golsüz berabere kaldı.
Vanspor Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Haydar Yılmaz, Miraç Acer, Furkan Saki, Alihan Kubalas, Erkul Küçük, Muhsin Yıldırım, Barış Sağır, Muhammed Ali Doğan, Hasan Bilal, Emrah Tacir ve Uğur Can onbiriyle çıktı.

Bucaspor ise Cüneyt Dumlupınar teknik sorumluluğunda sahaya; Kıvanç Küçükkarış, Mazlum Demir, Onur Özcan, Alper Kadir Duruk, Enes Alıç, Furkan Çil, Suruhan Fındıkcı, Cuma Menize, Berke Bıyık, Erhan Çelenk ve Mehmet Fuat Gölbaşı onbiriyle çıktı.

Yeni Buca Stadında oynanan karşılamayı; İlker Yasin Avcı, Selim Şenöz, Mücahid Adem Çelebi ve Cihan Ataş hakem dörtlüsü yönetti.

İkinci yarıya daha istekli başlayan ve kanatlardan baskı kuran konuk takım Vanspor  Emrah Tacir'in pasında Sedat Komi topu ağlara gönderdi. 1-0.
Kanat ağırlıklı oyun oynayan siyah kırmızılı takım lider Bucaspor'a karşı doksan dakika boyunca atak futbol oynadı.
  Vanspor 17. hafta sonunda çıktığı deplasman maçından da galibiyet ile ayrılarak altın değerinde 3 puan alarak  puanını 27'ye çıkardı.

.

Bitexsen Vanspor  17.  hafta mücadelesinde Van Atatürk Şehir Stadyumunda  Pazar günü saat 14.00'da kendi saha ve seyircisi önünde Utaş Uşakspor'u  konuk edecek.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber