Vanspor İkide İki Yaptı 2-1

Siyaset 03.09.2023 - 18:29, Güncelleme: 03.09.2023 - 18:29
 

Vanspor İkide İki Yaptı 2-1

Vanspor, kendi sahasında konuk ettiği Adıyamanspor karşısında kazanarak ikide iki yaptı.

  TFF 2. Lig  Beyaz Grup'ta şampiyonluk hesapları yapan Vanspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Adıyamanspor'u yenerek, puanını 6'a çıkardı.   İlk yarıda her iki takımında fasat oynadığı maçta 44. Dakikada Emre Öztürk attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın uzatma dakikaların son saniyesinde Adıyamansporlu futbolcu  Salih Yiğit ceza sahasının dışında düzgün vuruşla durumu 1-1 yaptı.   Soyunma odasına beraberlikle giren Vanspor ikinci yarıya daha atak başladı. Oyun kontrolünü iyice eline alan ev sahibi takım, 53. dakikada Harun Kavaklıdere'nin attığı golle siyah Kırmızılı takım 2-1 öne geçti.   Golden sonra beraberlik için bastıran konuk ekip Adıyamanspor zaman, zaman Vanspor'a zor anlar yaşattı. Daha sonra ki sürelerde gol sesi çıkmayınca ev sahibi takım 2-1 gibi skorla kazandı.   Ligin birinci haftasında deplasmanda Bucaspor' yenen siyah kırmızlı takım, sahasında Adıyamspor'u yenerek, haftayı üç puanla kapatarak, taraftarlarını keyifli bir pazar yaşattı. Grupta 6 puanla haftayı 4.sirada tamamlayan Vanspor gelecek hafta Antalya'da Seriksporla karşılaşacak.
Vanspor, kendi sahasında konuk ettiği Adıyamanspor karşısında kazanarak ikide iki yaptı.
 
TFF 2. Lig  Beyaz Grup'ta şampiyonluk hesapları yapan Vanspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Adıyamanspor'u yenerek, puanını 6'a çıkardı.
 
İlk yarıda her iki takımında fasat oynadığı maçta 44. Dakikada Emre Öztürk attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.
Maçın uzatma dakikaların son saniyesinde Adıyamansporlu futbolcu  Salih Yiğit ceza sahasının dışında düzgün vuruşla durumu 1-1 yaptı.
 
Soyunma odasına beraberlikle giren Vanspor ikinci yarıya daha atak başladı.
Oyun kontrolünü iyice eline alan ev sahibi takım, 53. dakikada Harun Kavaklıdere'nin attığı golle siyah Kırmızılı takım 2-1 öne geçti.
 
Golden sonra beraberlik için bastıran konuk ekip Adıyamanspor zaman, zaman Vanspor'a zor anlar yaşattı.
Daha sonra ki sürelerde gol sesi çıkmayınca ev sahibi takım 2-1 gibi skorla kazandı.
 
Ligin birinci haftasında deplasmanda Bucaspor' yenen siyah kırmızlı takım, sahasında Adıyamspor'u yenerek, haftayı üç puanla kapatarak, taraftarlarını keyifli bir pazar yaşattı.
Grupta 6 puanla haftayı 4.sirada tamamlayan Vanspor gelecek hafta Antalya'da Seriksporla karşılaşacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber