Vanspor Emin Adımlarla İlerliyor

Spor 04.02.2024 - 18:54, Güncelleme: 04.02.2024 - 18:54
 

Vanspor Emin Adımlarla İlerliyor

Kendi sahasında Kırklarelispor’u konuk eden Vanspor, rakibini 2-0 yenerek puanını 47’ye çıkardı.

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, kendi saha ve seyirci önünde konuk ettiği Kırklarelispor’u Harun Kavaklıdere ve Sinan Kurumuş’un golleriyle 2-0 yenmeyi başardı. Van Atatürk şehir Stadyumu’nda saat 14.00’da başlayan müsabaka yoğun kar kar yağışı altında başladı. Her iki takımın ayakta durmakta zorlandığı karşılaşmada ev sahibi takımımız ilk 10 dakikayı kendi sahası içinde oynamayı tercih etti. Kar yağışı nedeniyle saha çizgilerin zaman zaman kaybolduğu maçta, siyah kırmızılı takımımız kontrollü ve ofansif oyun anlayışıyla konuk takıma baskı kurmaya başladı. Kurduğumuz baskılar sonucu tecrübeli oyuncumuz Harun Kavaklıdere attığı golle 1-0 öne geçtik. Daha sonra ki dakikalarda baskısını iyice hissettiren Vanspor, tek kale oynamaya başladı. İlk yarısı 1-0 biten maçta ikinci yarıya daha da atak oynadı. Yeni transferimiz tecrübeli golcü Sinan Kurumuş, 69. Dakikada sahneye çıktı. Klasına yakışır gol atan Kurumuş, takımını 2-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 90 dakikasını galibiyetle kapatan Vanspor 2. Sırada puanını 47’ye çıkardı.Önümüzdeki hafta Zonguldak Kömürspor’a konuk olacak temsilcimize başarılar diliyoruz. Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler
Kendi sahasında Kırklarelispor’u konuk eden Vanspor, rakibini 2-0 yenerek puanını 47’ye çıkardı.

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, kendi saha ve seyirci önünde konuk ettiği Kırklarelispor’u Harun Kavaklıdere ve Sinan Kurumuş’un golleriyle 2-0 yenmeyi başardı.

Van Atatürk şehir Stadyumu’nda saat 14.00’da başlayan müsabaka yoğun kar kar yağışı altında başladı. Her iki takımın ayakta durmakta zorlandığı karşılaşmada ev sahibi takımımız ilk 10 dakikayı kendi sahası içinde oynamayı tercih etti. Kar yağışı nedeniyle saha çizgilerin zaman zaman kaybolduğu maçta, siyah kırmızılı takımımız kontrollü ve ofansif oyun anlayışıyla konuk takıma baskı kurmaya başladı.

Kurduğumuz baskılar sonucu tecrübeli oyuncumuz Harun Kavaklıdere attığı golle 1-0 öne geçtik. Daha sonra ki dakikalarda baskısını iyice hissettiren Vanspor, tek kale oynamaya başladı. İlk yarısı 1-0 biten maçta ikinci yarıya daha da atak oynadı.

Yeni transferimiz tecrübeli golcü Sinan Kurumuş, 69. Dakikada sahneye çıktı. Klasına yakışır gol atan Kurumuş, takımını 2-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın 90 dakikasını galibiyetle kapatan Vanspor 2. Sırada puanını 47’ye çıkardı.Önümüzdeki hafta Zonguldak Kömürspor’a konuk olacak temsilcimize başarılar diliyoruz.

Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber