Vanspor 90+7’de Bir Puana Razı Oldu

Spor 31.01.2024 - 16:43, Güncelleme: 31.01.2024 - 16:43
 

Vanspor 90+7’de Bir Puana Razı Oldu

Şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor FK Kırşehir deplasmanında son dakikalarda attığı gollerle bir puana razı oldu. 2-2

TFF 2. Lik Beyaz Grup’ta şampiyonluk veren temsilcimiz Vanspor, deplasmanda ligde kalma mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor karşısında 90+7’de Sinan Kurumuş ve Furkan Saki’nin attığı gollerle bir puanı zor kurtardı. Müsabaka süresi içinde Vanspor’u sahada adeta hapseden ev sahibi Kırşehir Belediyespor oynadığı güzel futbolla adeta herkese ders verdi. Özellikle defansta büyük hatalar yapan konuk takım Vanspor, hata üstüne hata yapmaya başladı. Rakip kaleye gitmekte zorlalanan temsilcimiz Siyah kırmızılı takım, istenilen performansı bir türlü gösteremedi. İlk Yarısı 2-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada,, ikinci devrede bulduğumuz gpllerle bir puanı ancak kurtarabildik. Vanspor aldığı bu beraberlikle 44 puanla 2. Sırada yerini kuruyarak, önümüzdeki hafta Van Atatürk Şehir Statyumu’nda Kırklareli Spor’u konuk edecek. Van Haber – Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor FK Kırşehir deplasmanında son dakikalarda attığı gollerle bir puana razı oldu. 2-2

TFF 2. Lik Beyaz Grup’ta şampiyonluk veren temsilcimiz Vanspor, deplasmanda ligde kalma mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor karşısında 90+7’de Sinan Kurumuş ve Furkan Saki’nin attığı gollerle bir puanı zor kurtardı.

Müsabaka süresi içinde Vanspor’u sahada adeta hapseden ev sahibi Kırşehir Belediyespor oynadığı güzel futbolla adeta herkese ders verdi. Özellikle defansta büyük hatalar yapan konuk takım Vanspor, hata üstüne hata yapmaya başladı. Rakip kaleye gitmekte zorlalanan temsilcimiz Siyah kırmızılı takım, istenilen performansı bir türlü gösteremedi.

İlk Yarısı 2-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada,, ikinci devrede bulduğumuz gpllerle bir puanı ancak kurtarabildik.

Vanspor aldığı bu beraberlikle 44 puanla 2. Sırada yerini kuruyarak, önümüzdeki hafta Van Atatürk Şehir Statyumu’nda Kırklareli Spor’u konuk edecek.

Van Haber Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber