Vanlı Sanatçılardan Dostluk Kutlaması

Kültür-Sanat 06.09.2023 - 23:21, Güncelleme: 06.09.2023 - 23:23
 

Vanlı Sanatçılardan Dostluk Kutlaması

Türk Halk Müziği'nin sevilen sanatçıları 30 yıllık dostluklarını kutlamak için bir araya geldiler.

Halk müziğinin nadide seslerinden Nurhan Atmaca, Yusuf Sahik ve Ali Gündüz, 30 yıldır devam eden kadim dostluklarını kutlamak için sazlı sözlü eğlendiler. Sanatçı Nurhan Atmaca'ın Edremit'teki evinde bir araya gelen sanatçılar, sazlarıyla ve  birbirinden güzel eserleri ile gönüllerince eğlendiler. Van'da çocukluk arkadaşları olan Yusuf Sahik, Nurhan Atmaca ve Ali Gündüz, 30 yılı aşkın bir süredir devam eden kadim dostlukları adeta dillere destan. Yaptıkları proğramlarda bile ayrı olmayan Vanlı Sanatçılar süper üçlü olarak da biliniyor. Bizlerde Yerelvanhaber ailesi olarak kıymetli sanatçılarımıza sağlık, sıhhat ve nice güzel dostluklara diyerek, üstün başarılar diliyoruz.  
Türk Halk Müziği'nin sevilen sanatçıları 30 yıllık dostluklarını kutlamak için bir araya geldiler.

Halk müziğinin nadide seslerinden Nurhan Atmaca, Yusuf Sahik ve Ali Gündüz, 30 yıldır devam eden kadim dostluklarını kutlamak için sazlı sözlü eğlendiler. Sanatçı Nurhan Atmaca'ın Edremit'teki evinde bir araya gelen sanatçılar, sazlarıyla ve  birbirinden güzel eserleri ile gönüllerince eğlendiler.


Van'da çocukluk arkadaşları olan Yusuf Sahik, Nurhan Atmaca ve Ali Gündüz, 30 yılı aşkın bir süredir devam eden kadim dostlukları adeta dillere destan. Yaptıkları proğramlarda bile ayrı olmayan Vanlı Sanatçılar süper üçlü olarak da biliniyor.


Bizlerde Yerelvanhaber ailesi olarak kıymetli sanatçılarımıza sağlık, sıhhat ve nice güzel dostluklara diyerek, üstün başarılar diliyoruz.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber