Vanlı Minik Yazardan Dev Eser

Eğitim 10.06.2023 - 11:13, Güncelleme: 10.06.2023 - 11:25
 

Vanlı Minik Yazardan Dev Eser

Minik kitap kurdu Tamara Erva yazarlığa çok erken başladı. Edremit ilçesinde bulunan Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrencisi olan minik yazarlık yeteneğiyle göz dolduruyor.

Edremit ilçesi Kazım Karabekir İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi minik yazar Tamara Erva Yaman yazdığı NAZİK ÇİÇEK isimli 16 sayfalık çocuk hikaye kitabı ile okulda büyük heyecan oluşturdu. Kitap okumayı çok seven minik yazar, günlük düzenli olarak kitap okuyor. Sene başından bugüne kadar 600’den fazla kitap okudu.  Sınıf öğretmeni Ferhat Orak’ın desteği ve teşvikiyle de kitap yazmaya başlayan minik yazar, başta okul müdürü Lokman Keve olmak üzere tüm öğretmenleri ve arkadaşlarına gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.     Haber Ropörtaj: Ercan Ulutaş
Minik kitap kurdu Tamara Erva yazarlığa çok erken başladı. Edremit ilçesinde bulunan Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrencisi olan minik yazarlık yeteneğiyle göz dolduruyor.

Edremit ilçesi Kazım Karabekir İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi minik yazar Tamara Erva Yaman yazdığı NAZİK ÇİÇEK isimli 16 sayfalık çocuk hikaye kitabı ile okulda büyük heyecan oluşturdu.

Kitap okumayı çok seven minik yazar, günlük düzenli olarak kitap okuyor.

Sene başından bugüne kadar 600’den fazla kitap okudu. 


Sınıf öğretmeni Ferhat Orak’ın desteği ve teşvikiyle de kitap yazmaya başlayan minik yazar, başta okul müdürü Lokman Keve olmak üzere tüm öğretmenleri ve arkadaşlarına gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.

 

 

Haber Ropörtaj: Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber