Vanlı iş insanı Veysel Durmaz 'ın Oğlunun Mutlu günü

Gündem 08.09.2022 - 10:33, Güncelleme: 08.09.2022 - 10:33
 

Vanlı iş insanı Veysel Durmaz 'ın Oğlunun Mutlu günü

Durmaz ve Abi ailesinin mutlu günü

Van'da uzun yıllardır bir çok alanda verdiği hizmetle istihdam alanları oluşturan ve şehrin ekonomisine katkı sunan İş İnsanı Veysel Durmaz'ın oğlu Harun Durmaz ile Başarılı İş İnsanı İsmet Abi'nin kızı Zelal Abi'nin söz merasimi yapıldı.  Veysel Durmaz'ın oğlu Harun Durmaz ile İsmet Abi'nin kızı Zelal Abi'nin söz töreninde yüzükleri Şidan Aşireti önderlerinden Fehim Öner, takarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 07 Eylül Çarşamba günü, Van’ın tanınan iş adamlarından Veysel Durmaz'ın oğluna yaptığı söz merasiminde; birçok tanınmış iş adamı, aşiret liderleri ve yakın aile dostları olmak üzere her kesimden yoğun bir davetli katıldı. Başta akrabalar ve tanıdıklar olmak üzere bu mutlu gününde her iki aileyi de yalnız bırakmadılar. Sözlendikleri için heyecanları yüzlerinden okunan genç çiftler ise; gelen davetliler ile bire bir ilgilenerek, fotoğraf çektirdi.
Durmaz ve Abi ailesinin mutlu günü

Van'da uzun yıllardır bir çok alanda verdiği hizmetle istihdam alanları oluşturan ve şehrin ekonomisine katkı sunan İş İnsanı Veysel Durmaz'ın oğlu Harun Durmaz ile Başarılı İş İnsanı İsmet Abi'nin kızı Zelal Abi'nin söz merasimi yapıldı. 

Veysel Durmaz'ın oğlu Harun Durmaz ile İsmet Abi'nin kızı Zelal Abi'nin söz töreninde yüzükleri Şidan Aşireti önderlerinden Fehim Öner, takarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

07 Eylül Çarşamba günü, Van’ın tanınan iş adamlarından Veysel Durmaz'ın oğluna yaptığı söz merasiminde; birçok tanınmış iş adamı, aşiret liderleri ve yakın aile dostları olmak üzere her kesimden yoğun bir davetli katıldı.

Başta akrabalar ve tanıdıklar olmak üzere bu mutlu gününde her iki aileyi de yalnız bırakmadılar.

Sözlendikleri için heyecanları yüzlerinden okunan genç çiftler ise; gelen davetliler ile bire bir ilgilenerek, fotoğraf çektirdi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber