VANLI GENÇ ŞAİR MUHLİS ŞEPİK’İN YENİ ŞİİR KİTABI YAYIMLANDI

Gündem 25.10.2022 - 14:12, Güncelleme: 25.10.2022 - 14:17
 

VANLI GENÇ ŞAİR MUHLİS ŞEPİK’İN YENİ ŞİİR KİTABI YAYIMLANDI

“ Söylenmemiş sözlerle gelmek isterdim sana ”

Vanlı genç şair ve yazar Mehmet Muhlis Şepik;  ikinci şiir kitabı olan ve adını “Gülce-i Aşk verdiği eserin 2.Baskısı Boy Yayınlarından çıktı.   Şair Şepik daha önce de ilk şiir kitabı olan Kolaysa Dikeni de Sev adıyla ilk şiir kitabını çıkartmıştı. Gülce-i Aşk adlı eserde yer alan şiirlerden bir demet;     - Mira - Gelmedin - Yoruldum - De Gitsin - Gitti - Arzuhalimdir - Adın Batsın - Bağlama Beni - Bendim - Gönül - Sandın - Kime Ne Van’ın Erciş ilçesinde ikamet eden şair halen inşaat sektöründe çalışmaya devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babası olan şair, ikinci şiir kitabına kızı Gülce Belinay’ın adına atfen Gülce-i Aşk adlı eseri yayımladı.   İşte şairin kızına yazdığı ve kitaba adını verdiği o şiir;   GÜLCE-İ AŞK Sekiz eylül huzur oldu seninle Bir yıl geçti güzel kızım Cefa çektikemek verdikdününle Gonca gülümcilve nazım Belinay   Hanemdeki ilk hasadım başağım Dayanağım tutunduğum uşağım Gelecekte yarınlarım kuşağım Mevsim mevsim bahar yazım Belinay   Ayağına bulaşmasın toz duman Dertle keder vermese de hiç aman  Baba yurdu sığındığım tek liman Bahtımdaki alın yazım Belinay     Haber Röportaj:  Ercan Ulutaş
“ Söylenmemiş sözlerle gelmek isterdim sana ”
Vanlı genç şair ve yazar Mehmet Muhlis Şepik;  ikinci şiir kitabı olan ve adını “Gülce-i Aşk verdiği eserin 2.Baskısı Boy Yayınlarından çıktı.
 
Şair Şepik daha önce de ilk şiir kitabı olan Kolaysa Dikeni de Sev adıyla ilk şiir kitabını çıkartmıştı.
Gülce-i Aşk adlı eserde yer alan şiirlerden bir demet;  
 
- Mira
- Gelmedin
- Yoruldum
- De Gitsin
- Gitti
- Arzuhalimdir
- Adın Batsın
- Bağlama Beni
- Bendim
- Gönül
- Sandın
- Kime Ne
Van’ın Erciş ilçesinde ikamet eden şair halen inşaat sektöründe çalışmaya devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babası olan şair, ikinci şiir kitabına kızı Gülce Belinay’ın adına atfen Gülce-i Aşk adlı eseri yayımladı.
 
İşte şairin kızına yazdığı ve kitaba adını verdiği o şiir;
 
GÜLCE-İ AŞK
Sekiz eylül huzur oldu seninle
Bir yıl geçti güzel kızım
Cefa çektikemek verdikdününle
Gonca gülümcilve nazım Belinay
 
Hanemdeki ilk hasadım başağım
Dayanağım tutunduğum uşağım
Gelecekte yarınlarım kuşağım
Mevsim mevsim bahar yazım Belinay
 
Ayağına bulaşmasın toz duman
Dertle keder vermese de hiç aman 
Baba yurdu sığındığım tek liman
Bahtımdaki alın yazım Belinay
 
 
Haber Röportaj:  Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber