VANLI DUYARLI ESNAF BOYKOTA DUYARSIZ KALMADI!...

Yaşam 11.12.2023 - 15:21, Güncelleme: 11.12.2023 - 15:21
 

VANLI DUYARLI ESNAF BOYKOTA DUYARSIZ KALMADI!...

Van'ın Büyük Esnafından Büyük Fedakarlık !

Van’da uzun yıllardır hırdavat ve aksesuar ürünleri satan Öncü Mobilya adlı iş yeri. Filistin halkına İsrail Devletinin yapmış olduğu katliam ve soykırım nedeniyle yapılan boykota duyarsız kalmayarak Van’ın en işlek sokağında bulunan işyerini kapattı.   Sabahattin Reşitoğulları dükkanına büyük harferle yazıp astığı “ BU İŞ YERİ FİLİSTİNLİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN BUGÜN KAPALIDIR “ duyurusuyla iş yerini kapattı. Duyarlı vatandaş Van halkından büyük destek gördü.     Van'da 6 şubesi bulunan Öncü Mobilya ve Aksesuar olarak bilinen Van'da Hırdavat Aksesuar ve İnşaat anlamında öne gelen isiminden Sabahattin Reşitoğulları'nın 11 Aralık  Filistin İçin Grev Etkinliği için iş yerini 1 günlüğüne kapatıp kapı üstüne "Bu İş Yeri Filistinde Müslüman Kardeşlerimiz İçin Bugün Kapalıdır" yazısını yazarak İsrail'in Gazze'de zalimce yaptığı işkence ve insanlık dışı soykırımı için bu destekte bulundu. Van'da Önceliği sağladığı için Öncü Mobilya Aksesuar ve İnşaat sahibi Sabahattin Reşitoğulları'na gösterdiği destek amaçlı düşüncesi için teşekkürlerimizi sunarız.
Van'ın Büyük Esnafından Büyük Fedakarlık !

Van’da uzun yıllardır hırdavat ve aksesuar ürünleri satan Öncü Mobilya adlı iş yeri. Filistin halkına İsrail Devletinin yapmış olduğu katliam ve soykırım nedeniyle yapılan boykota duyarsız kalmayarak Van’ın en işlek sokağında bulunan işyerini kapattı.

 

Sabahattin Reşitoğulları dükkanına büyük harferle yazıp astığı “ BU İŞ YERİ FİLİSTİNLİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN BUGÜN KAPALIDIR “ duyurusuyla iş yerini kapattı. Duyarlı vatandaş Van halkından büyük destek gördü.

 

 

Van'da 6 şubesi bulunan Öncü Mobilya ve Aksesuar olarak bilinen Van'da Hırdavat Aksesuar ve İnşaat anlamında öne gelen isiminden Sabahattin Reşitoğulları'nın 11 Aralık  Filistin İçin Grev Etkinliği için iş yerini 1 günlüğüne kapatıp kapı üstüne "Bu İş Yeri Filistinde Müslüman Kardeşlerimiz İçin Bugün Kapalıdır" yazısını yazarak İsrail'in Gazze'de zalimce yaptığı işkence ve insanlık dışı soykırımı için bu destekte bulundu.

Van'da Önceliği sağladığı için Öncü Mobilya Aksesuar ve İnşaat sahibi Sabahattin Reşitoğulları'na gösterdiği destek amaçlı düşüncesi için teşekkürlerimizi sunarız.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber