Vanlı Çocuklar AK Parti Sevgisini Kuşandı

Van Haber 24.09.2023 - 14:27, Güncelleme: 24.09.2023 - 14:27
 

Vanlı Çocuklar AK Parti Sevgisini Kuşandı

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan Mahalle Muhtarlarına yönelik yaptığı ziyaretleri devam ederken, yaşlı vatandaşları ve çocukları da unutmuyor.

  AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığına Yavuz Kuşan'ın ataması Van'da büyük bir sevinçle karşılanmıştı. Uzun ve yoğun tebrik ziyareti ardında ilk saha çalışmasını yapan Başkan Kuşan yaşlı vatandaşlar ve çocuklarla özel ilgileniyor.   ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENİYOR Merkez Mahalleden sonra Köy Muhtarlarını ziyaret ederek, hediye taktim eden Başkan Kuşan, burada karşılaştığı çocukları severek, çeşitli hediyeler ile minik kaplere dokunuyor. Sıcak sevgi ve ilgiden sonra "En büyük başkan bizim başkan" sloganları ile uğurlanıyor. YAŞLI ÇINARLAR BAŞ TACI EDİLİYOR Saha çalışması kapsamında yaşlı vatandaşları tek, tek ziyaret ederek, hayır dualarını alan Başkan Kuşan, " Toplumu ayakta tutan en büyük varlık büyüklerimizdir. Onlara her zaman  hürmet ve saygıyı eksik etmemeliyiz" dedi. Haber/ M. Emir Uğurlu
AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan Mahalle Muhtarlarına yönelik yaptığı ziyaretleri devam ederken, yaşlı vatandaşları ve çocukları da unutmuyor.

 

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığına Yavuz Kuşan'ın ataması Van'da büyük bir sevinçle karşılanmıştı. Uzun ve yoğun tebrik ziyareti ardında ilk saha çalışmasını yapan Başkan Kuşan yaşlı vatandaşlar ve çocuklarla özel ilgileniyor.

 

ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENİYOR

Merkez Mahalleden sonra Köy Muhtarlarını ziyaret ederek, hediye taktim eden Başkan Kuşan, burada karşılaştığı çocukları severek, çeşitli hediyeler ile minik kaplere dokunuyor. Sıcak sevgi ve ilgiden sonra "En büyük başkan bizim başkan" sloganları ile uğurlanıyor.

YAŞLI ÇINARLAR BAŞ TACI EDİLİYOR

Saha çalışması kapsamında yaşlı vatandaşları tek, tek ziyaret ederek, hayır dualarını alan Başkan Kuşan, " Toplumu ayakta tutan en büyük varlık büyüklerimizdir. Onlara her zaman  hürmet ve saygıyı eksik etmemeliyiz" dedi.

Haber/ M. Emir Uğurlu

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber