Vanlı AK Kadınlar '2023 Milat Yılımız Olacak'

Van Haber 11.08.2022 - 22:57, Güncelleme: 11.08.2022 - 22:57
 

Vanlı AK Kadınlar '2023 Milat Yılımız Olacak'

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, yaptığı yürütme Kurulu Toplantısında "2023 ülkemizin tam bağımsızlık ve milat yılımız olacak" dedi.

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, yaptığı yürütme Kurulu Toplantıs'nda "2023 ülkemizn tam bağımsızlık ve milat yılımız olacak" dedi.  Her hafta olağan düzenlenen yürütme kurulu toplantısında AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran öncülüğünde bir araya gelen Vanlı AK Kadınlar, flaş açıklamalarıyla gündem oldular.    Toplantı açılış konuşmasını yapan Başkan Duran" Bizler AK Kadınlar olarak geçmişte olduğu gibi bugünde büyük bir azim ve kararlılıkla halkımıza ulaşarak, 2023 seçimlerine damga vurmak istiyoruz. Bizler çok iyi biliyoruz ki, dertleri ülkeyi yönetmek olmayanlar kutlu davamız karşı her türlü saldırı hazırlığı içinde kümelenmiş durumdalar. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın ecep Tayyip Erdoğan gitsinde ne olursa oldunun derdindeler.  Kuruluşumuzdan bu yan birçok badireler atlattık. Yapılan beyhude saldırılar davasına inanmış hçbir gönüldaşımızı yolumuzdan bizleri alıkoymaya asla güçleri yetmeyecek.  Bu inanç ve kararlılıkla halkımızın desteğiyle çağın zaferi olan 2023 seçimleri Vanımız ve ülkemiz için milat yılı olacak" dedi.
AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, yaptığı yürütme Kurulu Toplantısında "2023 ülkemizin tam bağımsızlık ve milat yılımız olacak" dedi.

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, yaptığı yürütme Kurulu Toplantıs'nda "2023 ülkemizn tam bağımsızlık ve milat yılımız olacak" dedi. 
Her hafta olağan düzenlenen yürütme kurulu toplantısında AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran öncülüğünde bir araya gelen Vanlı AK Kadınlar, flaş açıklamalarıyla gündem oldular.   


Toplantı açılış konuşmasını yapan Başkan Duran" Bizler AK Kadınlar olarak geçmişte olduğu gibi bugünde büyük bir azim ve kararlılıkla halkımıza ulaşarak, 2023 seçimlerine damga vurmak istiyoruz. Bizler çok iyi biliyoruz ki, dertleri ülkeyi yönetmek olmayanlar kutlu davamız karşı her türlü saldırı hazırlığı içinde kümelenmiş durumdalar. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın ecep Tayyip Erdoğan gitsinde ne olursa oldunun derdindeler. 
Kuruluşumuzdan bu yan birçok badireler atlattık. Yapılan beyhude saldırılar davasına inanmış hçbir gönüldaşımızı yolumuzdan bizleri alıkoymaya asla güçleri yetmeyecek. 


Bu inanç ve kararlılıkla halkımızın desteğiyle çağın zaferi olan 2023 seçimleri Vanımız ve ülkemiz için milat yılı olacak" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber