Van'ın Ulusal Kanalı yayın hayatına başlıyor

Gündem 23.09.2021 - 20:36, Güncelleme: 23.09.2021 - 20:36
 

Van'ın Ulusal Kanalı yayın hayatına başlıyor

Van’ın Türksat üzerinden yayın yapacak tek kanalı, Kanal 65 yayın hayatına başlıyor.

Van’ın medya kuruluşlarından ZEOR Media bünyesinde açılacak olan Kanal 65, 1 Ekim tarihinde yayın hayatına başlayacak. 2016 yılından bu yana kentte uydu üzerinden yayın yapan kanalın bulunmaması Kanal 65’e tek Türksat uydusu üzerinden yayın yapacak olma özelliği kazandırıyor. ‘Bölgenin Yeni Yüzü’ sloganıyla yola çıkan Kanal 65 yerelin yanı sıra bölgesel ve ulusal çapta yayın yapmayı hedefliyor. "ANADOLU MEDENİYETİNİN TELEVİZYONU OLACAĞIZ" Kanalın kuruluş amacı ve hedeflerini anlatan Kanal 65 Genel Müdürü Orhan Olgun şunları söyledi: "Anadolu medeniyetinin televizyonu olacağız. Başta ilimiz Van olmak üzere medeniyet ve coğrafyamızın zenginliğini, halkın sıkıntılarını, Kanal 65’te anlatacağız. Bütün renkleri bir arada barındırmayı hedefliyoruz en önemlisi tarafsızlık politikamız. Gerçekten buna çok önem veriyoruz. Her kesimin, her fikrin her partinin ve her düşüncenin biz de yeri olacak." FARKLI PROGRAM ZENGİN İÇERİK Toplumsal değerleri gözeten bir yayın politikası izlemeyi hedefleyen Kanal 65, deneyimli ekibi ve çeşitli programlarıyla izleyici karşısına geçmeye hazır. 24 saat yayın yapacak olan kanal; Kültür-sanat, ekonomi, kadın, eğitim, belgesel gibi birbirinden farklı özgün programları ekranlara taşıyacak. Kanal 65 Frekans bilgileri: FREKANS: 12265 SEMBOL: 27500, POLARİZASYON: DİKEY-V
Van’ın Türksat üzerinden yayın yapacak tek kanalı, Kanal 65 yayın hayatına başlıyor.

Van’ın medya kuruluşlarından ZEOR Media bünyesinde açılacak olan Kanal 65, 1 Ekim tarihinde yayın hayatına başlayacak. 2016 yılından bu yana kentte uydu üzerinden yayın yapan kanalın bulunmaması Kanal 65’e tek Türksat uydusu üzerinden yayın yapacak olma özelliği kazandırıyor. ‘Bölgenin Yeni Yüzü’ sloganıyla yola çıkan Kanal 65 yerelin yanı sıra bölgesel ve ulusal çapta yayın yapmayı hedefliyor.
"ANADOLU MEDENİYETİNİN TELEVİZYONU OLACAĞIZ"
Kanalın kuruluş amacı ve hedeflerini anlatan Kanal 65 Genel Müdürü Orhan Olgun şunları söyledi: "Anadolu medeniyetinin televizyonu olacağız. Başta ilimiz Van olmak üzere medeniyet ve coğrafyamızın zenginliğini, halkın sıkıntılarını, Kanal 65’te anlatacağız. Bütün renkleri bir arada barındırmayı hedefliyoruz en önemlisi tarafsızlık politikamız. Gerçekten buna çok önem veriyoruz. Her kesimin, her fikrin her partinin ve her düşüncenin biz de yeri olacak."
FARKLI PROGRAM ZENGİN İÇERİK
Toplumsal değerleri gözeten bir yayın politikası izlemeyi hedefleyen Kanal 65, deneyimli ekibi ve çeşitli programlarıyla izleyici karşısına geçmeye hazır. 24 saat yayın yapacak olan kanal; Kültür-sanat, ekonomi, kadın, eğitim, belgesel gibi birbirinden farklı özgün programları ekranlara taşıyacak.

Kanal 65 Frekans bilgileri:

FREKANS: 12265

SEMBOL: 27500,

POLARİZASYON: DİKEY-V

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber