Van’ın Gürpınar Belediyesi sezonun başlamasıyla birlikte çalışmalarına hız verdi.

Gündem 22.03.2023 - 19:00, Güncelleme: 22.03.2023 - 19:00
 

Van’ın Gürpınar Belediyesi sezonun başlamasıyla birlikte çalışmalarına hız verdi.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde birçok mahallede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın talimatlarıyla Fen işleri Müdürlüğü ekipleri mücavir alanı içinde hafriyat kaldırma, kül temizleme, bent açma, reglaj ile stabilize yol bakım ve onarım çalışmalarını birçok noktada sürdürüyor. Mahallelerde tespit edilen eksiklikler ve sıkıntıların giderilmesi amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydeden Başkan Tanış, “Bu yola ilk çıktığımızda, çalışmalarımızı halkın huzuru ve refahını düşünerek yapacağımızı belirtmiştik. Bu yolda, belediye olarak üstümüze ne düşüyorsa, imkânlarımızı zorlayarak yapmaya çalışıyoruz. Sezonun başlamasıyla birlikte çalışmalarımızı hızlandırdık. Aynı anda birçok mahallemizde çeşitli çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Kısa süre içerisinde de birçok mahallemizde parke taşı döşeme çalışmalarımıza da kaldığımız devam edeceğiz. Bu anlamda vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımızı hızlandırarak ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde birçok mahallede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.



Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın talimatlarıyla Fen işleri Müdürlüğü ekipleri mücavir alanı içinde hafriyat kaldırma, kül temizleme, bent açma, reglaj ile stabilize yol bakım ve onarım çalışmalarını birçok noktada sürdürüyor.

Mahallelerde tespit edilen eksiklikler ve sıkıntıların giderilmesi amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydeden Başkan Tanış, “Bu yola ilk çıktığımızda, çalışmalarımızı halkın huzuru ve refahını düşünerek yapacağımızı belirtmiştik. Bu yolda, belediye olarak üstümüze ne düşüyorsa, imkânlarımızı zorlayarak yapmaya çalışıyoruz. Sezonun başlamasıyla birlikte çalışmalarımızı hızlandırdık. Aynı anda birçok mahallemizde çeşitli çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Kısa süre içerisinde de birçok mahallemizde parke taşı döşeme çalışmalarımıza da kaldığımız devam edeceğiz. Bu anlamda vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımızı hızlandırarak ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber