Van’da Yeniden Refah Partisi’ne Çirkin Saldırı

Siyaset 05.03.2024 - 23:00, Güncelleme: 05.03.2024 - 23:00
 

Van’da Yeniden Refah Partisi’ne Çirkin Saldırı

Yeniden Refah Partisi afiş ve billboardlarına yapılan saldırı Van siyaset gündeminin dengelerini değiştirdi.

31 Mart yerel seçimleri kapsamında Yeniden Refah Partisi faş adaylarıyla dikkat çekerek, ilgi odağı oldu. Hem ülke genelinde hem de, Van özelinde afiş ve bilbordlarla halka en çok ulaşan parti olması rakip partiler başta olmak üzere tüm kent halkının da, dikkatlerini bir kez daha çekti. Bilinçli olarak, Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki açık hava reklamları billboardları ve afişleri yırtarak, YRP ‘ye zarar vermeye çalışıldı. Yaptığı bası açıklasıyla çirkin saldırıyı kınayan, YRP İpekyolu Belediye Başkan Adayı Eğitimci Yazar Mehmet Bilici,  “Bu ahlak değil, bu saygı değil, bu kardeşlik değil. Vallahi bunları yaparak bizleri engelleyemezsiniz, durduramazsınız, korkutamazsınız. Biz kazanacağız ve İpekyolun’a Refahı getireceğiz İnşallah” dedi. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Yeniden Refah Partisi afiş ve billboardlarına yapılan saldırı Van siyaset gündeminin dengelerini değiştirdi.

31 Mart yerel seçimleri kapsamında Yeniden Refah Partisi faş adaylarıyla dikkat çekerek, ilgi odağı oldu. Hem ülke genelinde hem de, Van özelinde afiş ve bilbordlarla halka en çok ulaşan parti olması rakip partiler başta olmak üzere tüm kent halkının da, dikkatlerini bir kez daha çekti.

Bilinçli olarak, Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki açık hava reklamları billboardları ve afişleri yırtarak, YRP ‘ye zarar vermeye çalışıldı.

Yaptığı bası açıklasıyla çirkin saldırıyı kınayan, YRP İpekyolu Belediye Başkan Adayı Eğitimci Yazar Mehmet Bilici,  “Bu ahlak değil, bu saygı değil, bu kardeşlik değil. Vallahi bunları yaparak bizleri engelleyemezsiniz, durduramazsınız, korkutamazsınız. Biz kazanacağız ve İpekyolun’a Refahı getireceğiz İnşallah” dedi.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber