Van'da silahlı kavgaya karışan 4 şüpheli gözaltına alındı

Asayiş (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.04.2021 - 11:14, Güncelleme: 16.04.2021 - 11:14
 

Van'da silahlı kavgaya karışan 4 şüpheli gözaltına alındı

Van'ın Tuşba ilçesinde 3 ay önce yaşanan silahla kavgaya karıştıkları tespit edilen 4 kişi yakalandı.

Van'ın Tuşba ilçesinde 3 ay önce yaşanan silahla kavgaya karıştıkları tespit edilen 4 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Seyrantepe Mahallesi'nde 1 Şubat'ta 2 aile arasında çıkan kavgaya karışanların yakalanması için yürütülen çalışmalar kapsamında firari şüpheliler N.Ç, V.Ç, Y.Ç. ve E.Ç'nin yaşadığı evlere operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan şüphelilerden N.Ç'nin "kasten öldürme ve tefecilik" suçlarından hakkında 2 yakalama kararı bulunduğu belirlendi. Operasyonda, 4 tabanca, 9 şarjör ve 145 mermi ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Van'ın Tuşba ilçesinde 3 ay önce yaşanan silahla kavgaya karıştıkları tespit edilen 4 kişi yakalandı.

Van'ın Tuşba ilçesinde 3 ay önce yaşanan silahla kavgaya karıştıkları tespit edilen 4 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Seyrantepe Mahallesi'nde 1 Şubat'ta 2 aile arasında çıkan kavgaya karışanların yakalanması için yürütülen çalışmalar kapsamında firari şüpheliler N.Ç, V.Ç, Y.Ç. ve E.Ç'nin yaşadığı evlere operasyon düzenlendi.

Gözaltına alınan şüphelilerden N.Ç'nin "kasten öldürme ve tefecilik" suçlarından hakkında 2 yakalama kararı bulunduğu belirlendi.

Operasyonda, 4 tabanca, 9 şarjör ve 145 mermi ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber