Van'da Müzik Akademisi Açılıyor

Kültür-Sanat 11.08.2022 - 17:26, Güncelleme: 11.08.2022 - 17:26
 

Van'da Müzik Akademisi Açılıyor

Vanlı Müzik Öğretmenleri Ercan Özdinç ve Nağme Geylan Vanlı müzikseverler için Müzik Akademi açıyor.

Nağmeler evi verdikleri Müzik Akademisinde pek çok branşta hizmet verecek olan Müzik hocaları şimdiden öğrencilerini beklemeye başladı. Bağlama, Gitar, Keman, Piyano,Yan Flüt, Viyola,Çello Kaval, Ney, Ud, Def , Erbane vb. gibi çalgı aletlerinin öğretiminin verileciği kursta ayrıca müzik öğretmenliğine hazırlanacak adaylara da özel ders verileceği belirtildi. Nağmeler Evi Müzik Akademisine ismini veren  Nağme Geylan " Müzik hayali kuran genç müziksever dostlarımızı açatığımız müzik akademisinde hem öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmak hemde hayallerine giden yolda onlara yol arkadaşlığı yapmak istiyoruz, dedi. Müzik Akademisi'nin bir diğer işletmecisi Ercan Özdinç ise " Müzik Öğretmenliği, Konservatuvar, Güzel Sanatlara hazırlanan öğrencilerimize bir nebze de olsa faydamızın olması için bu Akademiyi açtık. Bu vesileyle gönlü müzik aşkıyla atan tüm müzikseverleri Akademimize bekliyoruz, dedi.    ADRES : SGK Karşısı Tunç İş Merkezi Kat :6/65   
Vanlı Müzik Öğretmenleri Ercan Özdinç ve Nağme Geylan Vanlı müzikseverler için Müzik Akademi açıyor.

Nağmeler evi verdikleri Müzik Akademisinde pek çok branşta hizmet verecek olan Müzik hocaları şimdiden öğrencilerini beklemeye başladı.

Bağlama, Gitar, Keman, Piyano,Yan Flüt, Viyola,Çello Kaval, Ney, Ud, Def , Erbane vb. gibi çalgı aletlerinin öğretiminin verileciği kursta ayrıca müzik öğretmenliğine hazırlanacak adaylara da özel ders verileceği belirtildi.

Nağmeler Evi Müzik Akademisine ismini veren  Nağme Geylan " Müzik hayali kuran genç müziksever dostlarımızı açatığımız müzik akademisinde hem öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmak hemde hayallerine giden yolda onlara yol arkadaşlığı yapmak istiyoruz, dedi. Müzik Akademisi'nin bir diğer işletmecisi Ercan Özdinç ise " Müzik Öğretmenliği, Konservatuvar, Güzel Sanatlara hazırlanan öğrencilerimize bir nebze de olsa faydamızın olması için bu Akademiyi açtık. Bu vesileyle gönlü müzik aşkıyla atan tüm müzikseverleri Akademimize bekliyoruz, dedi. 

 

ADRES : SGK Karşısı Tunç İş Merkezi Kat :6/65 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber