Van'da İranlı Garsoniyer kadınlar sayısı çağalıyor

Gündem 20.07.2023 - 00:19, Güncelleme: 20.07.2023 - 00:19
 

Van'da İranlı Garsoniyer kadınlar sayısı çağalıyor

Van'a gelen İranlı turistler, toplumsal ahlakın değişmesine denen oluyorlar.

Van'a gelen İranlı turistler, toplumsal ahlakın değişmesine denen oluyorlar. Van'a son yılların en büyük turist akını  İran'dan geliyor. 2023 yılı itibariyle kent turist  tarihinin  rekoru komşu ülke İran'dan geliyor. Ülkelerinden sosyal hayat olmadığından dolayı Van'ı mesken tutan turistler bir yandan ekonomiye katkı sunarken, diğer yandan da, bin yıllık kentin toplumsal ahlakına ciddi zararlar vermektedirler. Neredeyse her kafenin önünde yarı çıplak vaziyette, ellerinde broşörlerle kendi vatandaşlarını eğlenceye davet eden İranlı kadınların sayısı gittikçe artıyor. Cafelerdeki Farsça müzik seslerinin yüksek sesle duyulduğu kent merkezi artık Brezilya'yı aratmayacak durumda. Günün ilk saatleriyle kentilerini sokaklara atan bu yarı çıplak garsoniyerler, mekanlarda eğlence proğramlarına müşteri çekmek için kendilerini vitrinde afişe etmeye devam ediyor.  
Van'a gelen İranlı turistler, toplumsal ahlakın değişmesine denen oluyorlar.

Van'a gelen İranlı turistler, toplumsal ahlakın değişmesine denen oluyorlar.


Van'a son yılların en büyük turist akını  İran'dan geliyor. 2023 yılı itibariyle kent turist  tarihinin  rekoru komşu ülke İran'dan geliyor. Ülkelerinden sosyal hayat olmadığından dolayı Van'ı mesken tutan turistler bir yandan ekonomiye katkı sunarken, diğer yandan da, bin yıllık kentin toplumsal ahlakına ciddi zararlar vermektedirler.
Neredeyse her kafenin önünde yarı çıplak vaziyette, ellerinde broşörlerle kendi vatandaşlarını eğlenceye davet eden İranlı kadınların sayısı gittikçe artıyor. Cafelerdeki Farsça müzik seslerinin yüksek sesle duyulduğu kent merkezi artık Brezilya'yı aratmayacak durumda. Günün ilk saatleriyle kentilerini sokaklara atan bu yarı çıplak garsoniyerler, mekanlarda eğlence proğramlarına müşteri çekmek için kendilerini vitrinde afişe etmeye devam ediyor.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber