Van'da Engel Zihinlerde!

Gündem 13.08.2023 - 13:43, Güncelleme: 13.08.2023 - 13:43
 

Van'da Engel Zihinlerde!

Van sahipsizlikten dolayı şok olaylar yaşarken, kent esnafları, engelli vatandaşlara yaşam hakkı tanımıyor.

Van sahipsizlikten dolayı şok olaylar yaşarken, kent esnafları, engelli vatandaşlara yaşam hakkı tanımıyor. Duyarlı bir vatandaşın bu fotoğrafı sosyal medyada paylaşması üzerine, binlerce tepki mesajları yağdı. Van'da uzun yıllardır esnaflık yapan bazı işletme sahipleri engelli rampasına koyduğu tabelalarla büyük tepki topluyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlı'nı görevini yapmaması, kentin su anlamında yeraltı zenginliği olmasına rağmen yaşadığı travmalar, Ticaret İl Müdürlüğü'nün fahiş fiyatlarla mücadelede sınıfta kalması ve buna benze birçok hadiselerin karşısında birde engelli vatandaşlara saygısızlık eklenince Van her geçen gün kötüye gidiyor. Yaşanan bu kötü gidişata kimsenin dur diyememesi,halkın esnafın kendisine buyruk hareket etmesinin önünü açıyor.
Van sahipsizlikten dolayı şok olaylar yaşarken, kent esnafları, engelli vatandaşlara yaşam hakkı tanımıyor.

Van sahipsizlikten dolayı şok olaylar yaşarken, kent esnafları, engelli vatandaşlara yaşam hakkı tanımıyor.

Duyarlı bir vatandaşın bu fotoğrafı sosyal medyada paylaşması üzerine, binlerce tepki mesajları yağdı.

Van'da uzun yıllardır esnaflık yapan bazı işletme sahipleri engelli rampasına koyduğu tabelalarla büyük tepki topluyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlı'nı görevini yapmaması, kentin su anlamında yeraltı zenginliği olmasına rağmen yaşadığı travmalar, Ticaret İl Müdürlüğü'nün fahiş fiyatlarla mücadelede sınıfta kalması ve buna benze birçok hadiselerin karşısında birde engelli vatandaşlara saygısızlık eklenince Van her geçen gün kötüye gidiyor.


Yaşanan bu kötü gidişata kimsenin dur diyememesi,halkın esnafın kendisine buyruk hareket etmesinin önünü açıyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber