Van’a Vefa Platformu’ndan İstifa Etti

Gündem 10.11.2023 - 13:44, Güncelleme: 10.11.2023 - 13:44
 

Van’a Vefa Platformu’ndan İstifa Etti

Osman Yıldız Van’a Vefa Platformu Kurucular Kurulu üyesi olan Veysel Taşdemir istifa ettiğini duyurdu.

  Daha önceki ismi Van’a Vefa Platformu olan kısa bir süre önce Osman Yıldız Van’a Vefa Platformu olarak değişen STK’nın  Kurucular Kurulu üyesi Veysel Taşdemir istifa ettğini duyurdu. Sosyal medya hesapları üzerinde istifasını duyuran Veysel Taşdemir, “Van kamuoyunun ve halkının dikkatine: Yaklaşık 2 yılı aşkın bir süredir kurucular kurulunda yer aldığım Van'a Vefa Platformundan gördüğüm lüzum üzerine ayrıldığımı belirtirim. Platformu kurmuş olduğumuz günden bu güne birlikte yol yürüdüğüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bu vesileyle elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden kurucu başkanımız merhum Osman Yıldız ve eşine Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.
Osman Yıldız Van’a Vefa Platformu Kurucular Kurulu üyesi olan Veysel Taşdemir istifa ettiğini duyurdu.

 

Daha önceki ismi Van’a Vefa Platformu olan kısa bir süre önce Osman Yıldız Van’a Vefa Platformu olarak değişen STK’nın  Kurucular Kurulu üyesi Veysel Taşdemir istifa ettğini duyurdu.

Sosyal medya hesapları üzerinde istifasını duyuran Veysel Taşdemir, “ Van kamuoyunun ve halkının dikkatine: Yaklaşık 2 yılı aşkın bir süredir kurucular kurulunda yer aldığım Van'a Vefa Platformundan gördüğüm lüzum üzerine ayrıldığımı belirtirim. Platformu kurmuş olduğumuz günden bu güne birlikte yol yürüdüğüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bu vesileyle elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden kurucu başkanımız merhum Osman Yıldız ve eşine Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber