Van’a Aşık Yürekli Başkan

Van Haber 02.03.2024 - 22:58, Güncelleme: 02.03.2024 - 23:00
 

Van’a Aşık Yürekli Başkan

Kendi sahasında Afyonspor’u konuk eden AcnTurk Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, hak mahrumiyeti nedeniyle maçı vinçte izledi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, geçen hafta Esenler Erokspor maçında rakip takım futbolcusu Serdar Cansu’nun kışkırtmaları neticesinde tatsız olayların yaşanmasına sebep olmuştu. Bu olaylardan dolayı Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, TFF tarafından adeta ceza yağmuruna tutuldu. Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, hak mahrumiyeti nedeniyle Afyonspor müsabakasında maçı izlemek için vinç kiraladı. Kulüp Başkanı olduğu günden bu yana çok büyük zorluklarla çetin mücadele eden Başkan Kıyak, dik duruşu ve cesur tavırlarıyla adeta Vanspor aşığı olarak dikkat çekmektedir. Van spor - Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Kendi sahasında Afyonspor’u konuk eden AcnTurk Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, hak mahrumiyeti nedeniyle maçı vinçte izledi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, geçen hafta Esenler Erokspor maçında rakip takım futbolcusu Serdar Cansu’nun kışkırtmaları neticesinde tatsız olayların yaşanmasına sebep olmuştu. Bu olaylardan dolayı Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, TFF tarafından adeta ceza yağmuruna tutuldu.

Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, hak mahrumiyeti nedeniyle Afyonspor müsabakasında maçı izlemek için vinç kiraladı.

Kulüp Başkanı olduğu günden bu yana çok büyük zorluklarla çetin mücadele eden Başkan Kıyak, dik duruşu ve cesur tavırlarıyla adeta Vanspor aşığı olarak dikkat çekmektedir.

Van spor - Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber