Van TSO Başkan Adayı Faruk Biner’den AK Parti’ye Ziyaret

Gündem 24.09.2022 - 19:04, Güncelleme: 24.09.2022 - 19:04
 

Van TSO Başkan Adayı Faruk Biner’den AK Parti’ye Ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adaylarında Faruk Biner ve beraberindeki heyet ile birlikte AK Parti Van İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adaylarında Faruk Biner ve beraberindeki heyet ile birlikte AK Parti Van İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.   Sarı listeyle seçime girecek olan Van TSO Başkan adaylarından Faruk Biner, sivil toplum ve siyasi parti ziyaretleri kapsamında bugün AK Parti Van İl Başkan vekili Abdullah Çalım’ı ziyaret ederek oda seçimleri hakkında istişarelerde bulundu. “ Oda seçimlerinin sonucunun kazananı Van olsun” diyen başkan adayı Faruk Biner “ Bizler herkese eşit şeffaf bir şekilde yaklaşıyoruz”     AK Parti Van İl Başkan vekili Abdullah Çalım ise yaptığı açıklamada 22 Ekim Pazar günü yapılacak olan Van TSO seçimlerinin Van için hayırlı olmasını dile getirerek, AK parti’yi ziyaret eden başkan adayı Faruk Biner ve ekibine başarılar diledi.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adaylarında Faruk Biner ve beraberindeki heyet ile birlikte AK Parti Van İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adaylarında Faruk Biner ve beraberindeki heyet ile birlikte Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

 

Sarı listeyle seçime girecek olan Van TSO Başkan adaylarından Faruk Biner, sivil toplum ve siyasi parti ziyaretleri kapsamında bugün Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van İl Başkan vekili Abdullah Çalım’ı ziyaret ederek oda seçimleri hakkında istişarelerde bulundu.

“ Oda seçimlerinin sonucunun kazananı Van olsun” diyen başkan adayı Faruk Biner “ Bizler herkese eşit şeffaf bir şekilde yaklaşıyoruz”

 

 

Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van İl Başkan vekili Abdullah Çalım ise yaptığı açıklamada 22 Ekim Pazar günü yapılacak olan Van TSO seçimlerinin Van için hayırlı olmasını dile getirerek, AK parti’yi ziyaret eden başkan adayı Faruk Biner ve ekibine başarılar diledi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber