Van Tiyatro Oyunlarına Doyacak

Kültür-Sanat 02.10.2023 - 10:41, Güncelleme: 02.10.2023 - 10:41
 

Van Tiyatro Oyunlarına Doyacak

Ekim ayı da gündüzün kısa, gecelerin uzun olduğu zamanlarda en iyi etkinlik, Tiyatro oyunları, sahne sanatları.

                   Devlet Tiyatrolar perdelerini Ekim ayında açıyor. Yeni oyunlar sahnede hayat bulur. Oyunlar klasik olunca, tiyatro izleyicisi daha çok keyif alır.                 Van Devlet Tiyatrosu, geçen sezon oyunu ile perdelerini,JoseSanchisSinisterra yazdığı, Halil Akarsu yönettiği, AY CARMELA ile açıyor.                 Hubaba Tiyatro sezona çok fazla iddia ile repertuvarını,İki çocuk oyunu, üç yetişkin birstandup  açıkladı. Ekim ayı oyunları ise şu şeklide açıkladı. 07 Ekim saat 14:00 Aziz Saydut’un Yazıp, yönetip ve oynadığı çocuk oyunu Sihirli Burun Palyaço Kuki ile perdeyi açıyor.  İkinci sezon, kapalı gişe oynayan Ben Orhan Veli oyunu yoğun istek üzerine üçüncü sezon tekrar sahneye alındı. Aziz Saydut’unYönetip, oynadığı oyunu gecensezondaki gibi aynı başarıyı sürdürmek istiyor.  15 Ekim saat 14:00Carlo Collodi yazmış olduğu Pinokyo kitabını Aziz Saydut uyarlaması ile sahnede. Aynı gün saat 19:30’da‘’ Ben Bir Hıyarım Yoğurda Kattılar Cacık Oldum’’Standup ile Aziz Saydut sahnede.                  21 Ekim saat 16:00ViktorHugo’nun ölümsüz eseri Bir İdam Mahkumunun Son Günü Aziz saydut Uyarlaması ile sahnede hayat buluyor. Aynı gün saat 19:30 ikinci sezon sahnede olan Bir Hamlettim Bir Nuri oyunları ile sahne alacak.                 Tiyatro sezonun bol alkışlı geçmesi dileği ile       Haber Röportaj : Ercan ULUTAŞ  
Ekim ayı da gündüzün kısa, gecelerin uzun olduğu zamanlarda en iyi etkinlik, Tiyatro oyunları, sahne sanatları.

 

                

Devlet Tiyatrolar perdelerini Ekim ayında açıyor. Yeni oyunlar sahnede hayat bulur. Oyunlar klasik olunca, tiyatro izleyicisi daha çok keyif alır.

                Van Devlet Tiyatrosu, geçen sezon oyunu ile perdelerini,JoseSanchisSinisterra yazdığı, Halil Akarsu yönettiği, AY CARMELA ile açıyor.

                Hubaba Tiyatro sezona çok fazla iddia ile repertuvarını,İki çocuk oyunu, üç yetişkin birstandup  açıkladı. Ekim ayı oyunları ise şu şeklide açıkladı.

07 Ekim saat 14:00 Aziz Saydut’un Yazıp, yönetip ve oynadığı çocuk oyunu Sihirli Burun Palyaço Kuki ile perdeyi açıyor.  İkinci sezon, kapalı gişe oynayan Ben Orhan Veli oyunu yoğun istek üzerine üçüncü sezon tekrar sahneye alındı. Aziz Saydut’unYönetip, oynadığı oyunu gecensezondaki gibi aynı başarıyı sürdürmek istiyor.

 15 Ekim saat 14:00Carlo Collodi yazmış olduğu Pinokyo kitabını Aziz Saydut uyarlaması ile sahnede. Aynı gün saat 19:30’da‘’ Ben Bir Hıyarım Yoğurda Kattılar Cacık Oldum’’Standup ile Aziz Saydut sahnede.

                 21 Ekim saat 16:00ViktorHugo’nun ölümsüz eseri Bir İdam Mahkumunun Son Günü Aziz saydut Uyarlaması ile sahnede hayat buluyor. Aynı gün saat 19:30 ikinci sezon sahnede olan Bir Hamlettim Bir Nuri oyunları ile sahne alacak.

                Tiyatro sezonun bol alkışlı geçmesi dileği ile

 

 

 

Haber Röportaj : Ercan ULUTAŞ

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber