Van Store 2. Mağazasını Açtı

Spor 11.12.2022 - 17:18, Güncelleme: 11.12.2022 - 17:22
 

Van Store 2. Mağazasını Açtı

Vanspor’un lisanlı ürünlerinin satıldığı store mağazası Cumhuriyet Caddesi Merkez Bankası yanında yoğun katılımla açıldı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden kırmızı-siyahlı ekibin lisanslı ürünlerinin satılacağı Vanspor Store Cumhuriyet Caddesi Merkez Bankası yanında yoğun katılımla açıldı. Vanspor Store’nin açılışında konuşan Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, tüm Van halkını maddi ve manevi olarak Vanspor’a sahip çıkmaya davet etti.  Açılışa Van Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, Van TSO Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar katıldı.
Vanspor’un lisanlı ürünlerinin satıldığı store mağazası Cumhuriyet Caddesi Merkez Bankası yanında yoğun katılımla açıldı.


TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden kırmızı-siyahlı ekibin lisanslı ürünlerinin satılacağı Vanspor Store Cumhuriyet Caddesi Merkez Bankası yanında yoğun katılımla açıldı. Vanspor Store’nin açılışında konuşan Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, tüm Van halkını maddi ve manevi olarak Vanspor’a sahip çıkmaya davet etti. 


Açılışa Van Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, Van TSO Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar katıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber