Van Spor'da 2.Ümit Bozkurt Dönemi Başladı!..

Spor 30.12.2023 - 16:55, Güncelleme: 30.12.2023 - 16:55
 

Van Spor'da 2.Ümit Bozkurt Dönemi Başladı!..

Ümit Bozkurt Yarım Kalan Hikâyeyi Tamamlamak İçin Yeniden Van’da…

Daha önce Van Spor’da görev yapan ve aldığı başarılı sonuçlarla taraftarın gönlünde taht kuran Bozkurt, kötü gidişata son vermek için yeniden Van’da. Van Spor Kulübü oldukça çalkantılı günler geçirdiği bugünlerde, yönetimden birçok kişinin kötü gidişat nedeniyle istifa ettiği anda Van Spor sürpriz bir şekilde daha önce göreve getirdiği Ümit Bozkurt’u yeniden takımın başına getirerek sürpriz bir hamle yaptı. Van’ı ve Van Spor’u yakından tanıyan Teknik Direktör Ümit Bozkurt en kısa zamanda takımlara çalışmalara başlayacağı bildirildi. Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler      
Ümit Bozkurt Yarım Kalan Hikâyeyi Tamamlamak İçin Yeniden Van’da…

Daha önce Van Spor’da görev yapan ve aldığı başarılı sonuçlarla taraftarın gönlünde taht kuran Bozkurt, kötü gidişata son vermek için yeniden Van’da.

Van Spor Kulübü oldukça çalkantılı günler geçirdiği bugünlerde, yönetimden birçok kişinin kötü gidişat nedeniyle istifa ettiği anda Van Spor sürpriz bir şekilde daha önce göreve getirdiği Ümit Bozkurt’u yeniden takımın başına getirerek sürpriz bir hamle yaptı.

Van’ı ve Van Spor’u yakından tanıyan Teknik Direktör Ümit Bozkurt en kısa zamanda takımlara çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler

 

 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber