Van Spor FK Asbaşkanı Temel İstifa Etti

Spor 10.12.2023 - 20:28, Güncelleme: 10.12.2023 - 20:28
 

Van Spor FK Asbaşkanı Temel İstifa Etti

Van Spor ’da sıkıntılı geçen günlerde Asbaşkan Erol Temel istifa etti.

Kendi sahasında aldığı yenilgi sonrası düzenlenen Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası Asbaşkan Erol Temel istifa ettiğini duyurdu. Kendi sosyal medyasında istifasını duyuran Temel şu ifadeleri kullandı: Basına ve kamuoyuna:   İki yıla aşkın süredir yönetiminde bulunduğum ve son olarak Asbaşkanlık görevini yürüttüğüm Van Spor Futbol Kulübü’nden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar destek sunan, gönül veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Van Spor’umuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” dedi. Van haber_ Van Haberleri_ Yerel Haberler_ Yerelvanhaber
Van Spor ’da sıkıntılı geçen günlerde Asbaşkan Erol Temel istifa etti.

Kendi sahasında aldığı yenilgi sonrası düzenlenen Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası Asbaşkan Erol Temel istifa ettiğini duyurdu.

Kendi sosyal medyasında istifasını duyuran Temel şu ifadeleri kullandı: Basına ve kamuoyuna:

 

İki yıla aşkın süredir yönetiminde bulunduğum ve son olarak Asbaşkanlık görevini yürüttüğüm  Van Spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van Spor Futbol Kulübü’nden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar destek sunan, gönül veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Van Spor’umuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” dedi.

Van haber_ Van Haberleri_ Yerel Haberler_ Yerelvanhaber

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber