Van Sokakları YRP Bayrakları İle Donatılıyor

Siyaset 19.01.2024 - 23:42, Güncelleme: 19.01.2024 - 23:42
 

Van Sokakları YRP Bayrakları İle Donatılıyor

31 Mart yerel seçimleri için iddialı olan Yeniden Refah Partisi Van'da tüm sokakları bayraklarla donatıyor.

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu liderliğinde tüm ilçe teşkilatları ile birlikte gecenin geç saatlerine kadar tüm cadde ve sokakları parti bayrakları ile süslüyor. YRP Tuşba İlçe Başkanı Van'ın Kanaat önderlerinden Kaya Ortasaç, Beşyol meydanında bulunan seçim ofisi ve çevresini bayraklarla süslüyor. Başkan Ortasaç sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımında " Akşamın ayazında Yeniden Refah partimizin bayraklarını asan gençlerimizle gurur duyuyoruz. Emeğinize sağlık" dedi. Van haber - yerel van haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler  
31 Mart yerel seçimleri için iddialı olan Yeniden Refah Partisi Van'da tüm sokakları bayraklarla donatıyor.

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu liderliğinde tüm ilçe teşkilatları ile birlikte gecenin geç saatlerine kadar tüm cadde ve sokakları parti bayrakları ile süslüyor.

YRP Tuşba İlçe Başkanı Van'ın Kanaat önderlerinden Kaya Ortasaç, Beşyol meydanında bulunan seçim ofisi ve çevresini bayraklarla süslüyor.

Başkan Ortasaç sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımında " Akşamın ayazında Yeniden Refah partimizin bayraklarını asan gençlerimizle gurur duyuyoruz. Emeğinize sağlık" dedi.

Van haber - yerel van haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber