Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Kahraman'dan GÜLDÜR GÜLDÜR Shov Ekibine Kınama..

Gündem 05.02.2024 - 13:48, Güncelleme: 05.02.2024 - 13:48
 

Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Kahraman'dan GÜLDÜR GÜLDÜR Shov Ekibine Kınama..

BASIN AÇIKLAMASI Bir televizyon kanalında yayınlanan programda kendini bilmeyen, bir o kadarda hadini aşan bir güruh Ülkenin temel değerlerini hedef almıştır. Gazilere laf söyleme cesareti bulan bu insanlar; eğer Gaziler olmasaydı bu hakaretleri yapacak nefes dahi alamazlardı Şiddetle kınıyoruz.

RTÜK’ü ve ilgilileri göreve davet ediyorum. Komik desen değil, toplumsal eleştiri desen değil tamamen had bilmezlik, rezilik ve alçaklıktır. Mizah anlayışınızı Gazilerimize bu şekilde hakaret ederek yapamazsınız. Bu nasıl bir diyaloktur? İnanılır gibi değil. Ahlaksızca, pervasızca rezil bir ağızla Gazi kartı kredi kartı gibi espirileri yazan metin yazdıran oynayanına kadar alayını zorunlu insanlık eğitimine almak lazım. Her değerimiz ayaklar altına alınıyor. Yazıklar olsun siz ve sizin gibi beynini kiraya vermiş Vatan hainlerine. Hem hakkaniyet hemde Türk toplum yapısını bozmak yapımında hiç bir şey bedeli askerlik kadar etkili olmamıştır. Türk halkına, Gazilerimiz ve Ailelerine, Şehitlerimizin Ailelerine yapılan en büyük haksızlıktır. Yazarı, yönetmeni, oyuncular ve kanal yönetmeni her kim olursa olsun Milli değerlerimize kaleşçe ihanet etmişlerdir.  Gazilik ve Şehitlik gibi ulvi ve yüce değerleri basitleştirdiği ve ezik gösterme çabalarından ötürü derhal soruşturma başlatılmalı ve gereklicezayı almalıdır. Bu gibi hassas konuların mizahı olmaz. Vatan dediğin nedir? Yani kısacası uğrunda öldüklerindir. Bu programda apaçık Gazilerimize, Şehitlerimize düşmanlık ve hakaret var.  Gazi kimin Gazisi? Bu Milletin asil evladıdır.Aslında Türk Milletine onun milli manevi değerlerine hakaret ediliyor. Küçük düşürmeye,rencide etmeye değersizleştirmeye çalışılıyor. Vatanını her karış toprağı için canı ile seve seve bedel ödeyen Gazilerimiz asla ve asla hiç bir zümrenin,hadsizin ağzına öylesine alınamaz… Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Ayyıldızlı al bayrağın sonsuza dek dalgalanması için kolunu,bacağını, gözünü hatta tüm bedenini bedel veren bu Vatan evlatları her daim en kıymetlimizdir….  Cumhuriyet Savcılarımızı bu ahlaksız rezil oyunculara derhal soruşturmanın başlatılmasını istiyoruz. Ve RTÜK' un bu kanal hakkında yasal işlem başlatması biz Şehit Ailelerinin, Gaziler ve Ailelerinin talebidir.  Hakan KAHRAMAN Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van İl Temsilcisi Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı
BASIN AÇIKLAMASI Bir televizyon kanalında yayınlanan programda kendini bilmeyen, bir o kadarda hadini aşan bir güruh Ülkenin temel değerlerini hedef almıştır. Gazilere laf söyleme cesareti bulan bu insanlar; eğer Gaziler olmasaydı bu hakaretleri yapacak nefes dahi alamazlardı Şiddetle kınıyoruz.


RTÜK’ü ve ilgilileri göreve davet ediyorum. Komik desen değil, toplumsal eleştiri desen değil tamamen had bilmezlik, rezilik ve alçaklıktır. Mizah anlayışınızı Gazilerimize bu şekilde hakaret ederek yapamazsınız. Bu nasıl bir diyaloktur? İnanılır gibi değil. Ahlaksızca, pervasızca rezil bir ağızla Gazi kartı kredi kartı gibi espirileri yazan metin yazdıran oynayanına kadar alayını zorunlu insanlık eğitimine almak lazım. Her değerimiz ayaklar altına alınıyor. Yazıklar olsun siz ve sizin gibi beynini kiraya vermiş Vatan hainlerine. Hem hakkaniyet hemde Türk toplum yapısını bozmak yapımında hiç bir şey bedeli askerlik kadar etkili olmamıştır. Türk halkına, Gazilerimiz ve Ailelerine, Şehitlerimizin Ailelerine yapılan en büyük haksızlıktır. Yazarı, yönetmeni, oyuncular ve kanal yönetmeni her kim olursa olsun Milli değerlerimize kaleşçe ihanet etmişlerdir. 
Gazilik ve Şehitlik gibi ulvi ve yüce değerleri basitleştirdiği ve ezik gösterme çabalarından ötürü derhal soruşturma başlatılmalı ve gereklicezayı almalıdır. Bu gibi hassas konuların mizahı olmaz. Vatan dediğin nedir? Yani kısacası uğrunda öldüklerindir. Bu programda apaçık Gazilerimize, Şehitlerimize düşmanlık ve hakaret var.  Gazi kimin Gazisi? Bu Milletin asil evladıdır.Aslında Türk Milletine onun milli manevi değerlerine hakaret ediliyor. Küçük düşürmeye,rencide etmeye değersizleştirmeye çalışılıyor. Vatanını her karış toprağı için canı ile seve seve bedel ödeyen Gazilerimiz asla ve asla hiç bir zümrenin,hadsizin ağzına öylesine alınamaz… Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Ayyıldızlı al bayrağın sonsuza dek dalgalanması için kolunu,bacağını, gözünü hatta tüm bedenini bedel veren bu Vatan evlatları her daim en kıymetlimizdir…. 
Cumhuriyet Savcılarımızı bu ahlaksız rezil oyunculara derhal soruşturmanın başlatılmasını istiyoruz. Ve RTÜK' un bu kanal hakkında yasal işlem başlatması biz Şehit Ailelerinin, Gaziler ve Ailelerinin talebidir. 
Hakan KAHRAMAN
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van İl Temsilcisi
Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber